Hotel di Panormos

Free cancellation options if plans change
Earn rewards on every night you stay
Save more with Member Prices

Check prices for these dates

Pilihan penginapan di Panormos?

Lowest nightly price found within the past 24 hours based on a 1 night stay for 2 adults. Prices and availability subject to change. Additional terms may apply.

Tempat menarik popular di Panormos

Learn more about Panormos

Panormos is applauded for its cultural attractions such as Museum of Marble Crafts and Museum Giannoulis Halepa.

Frequently asked questions

Apakah penginapan yang pengembara gemari di Panormos?
Di mana saya boleh temui parkir percuma dengan penginapan saya di Panormos?
Glafki Studios & Suites menawarkan faedah parkir percuma.
Bolehkah saya menempah hotel boleh dibayar balik di Panormos?
Jika anda mahukan fleksibiliti untuk mengubah rancangan anda ke Panormos, kebanyakan penginapan menawarkan kadar boleh dibayar balik* yang anda boleh tempah. Anda boleh temui penginapan ini dengan mencari di laman kami dan menggunakan penapis “boleh dibayar semula sepenuhnya” untuk mengkhususkan hasil carian.
Di mana saya boleh menginap dengan haiwan kesayangan saya di Panormos?
Haiwan peneman anda dialu-alukan di hotel mesra haiwan kesayangan ini: Glafki Hotel Tinos.
Di mana saya patut menginap di Panormos jika saya inginkan rumah percutian dan bukannya hotel?
Jika anda mencari alternatif yang bagus untuk hotel, semak pilihan kami yang terdiri daripada 16 rumah percutian. Anda juga boleh menempah salah sebuah daripada 8 pangsapuri atau 15 vila.
Di mana saya boleh menginap jika saya melawat Panormos bersama anak-anak saya?
Ibu bapa yang melakukan perjalanan bersama anak-anak mungkin ingin mempertimbangkan Glafki Hotel Tinos.
Di mana saya patut menginap di Panormos untuk kunjungan bersama pasangan saya?
Glafki Hotel Tinos merupakan pilihan yang bagus untuk percutian romantik.
Apakah keadaan cuaca di Panormos semasa percutian saya?
Bulan-bulan paling hangat di Panormos biasanya Ogos dan Julai dengan purata suhu 24°C. Januari dan Februari merupakan bulan-bulan paling dingin dengan purata suhu adalah 13°C. Bulan-bulan dengan kekerapan hujan yang tinggi adalah Januari dan Disember.
Mengapa saya patut menempah hotel saya di Panormos menerusi Hotels.com?
Terdapat banyak sebab untuk menempah perjalanan anda ke Panormos dengan kami: pembatalan percuma pada kebanyakan hotel* memberi anda fleksibiliti yang anda inginkan, Jaminan Harga kami memastikan anda sentiasa mendapat harga paling rendah dan Program Reward kami memberi anda malam reward dan penjimatan tunai.