Di pangsapuri ini, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Pelabuhan Venice dan Piazzalle Roma. Bonus seperti mesin basuh, peti sejuk, dan ketuhar gelombang mikro disertakan di semua pangsapuri. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Mestre Centro B1 ialah 4 minit sahaja.
Ulasan
1010 daripada 10
Luar Biasa
Seluruh pangsapuri
1 bilik tidur1 bilik mandiBoleh menampung 4
Kemudahan popular
Kemudahan dobi
Kawasan istirahat
Peti sejuk
Dapur
Larangan merokok
Kemudahan utama (1)
Kakitangan berbilang bahasa
Keselesaan seperti di rumah (6)
Dapur
Bilik mandi persendirian
Ruang tamu
Televisyen
Pembancuh kopi/teh
Lif
Pilihan bilik
Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 1 daripada 1 bilik
Lihat semua foto untuk Apartment, 1 Bedroom, City View
Lapangan Terbang Marco Polo (VCE) - 20 min memandu
Venezia Mestre Tram Stop - 18 min berjalan kaki
Venice (Stesen Kereta Api Mestre-XVY) - 20 min berjalan kaki
Stesen Venice-Mestre - 21 min berjalan kaki
Mestre Centro B1 - 4 min berjalan kaki
Restoran
Sai Ke Sushi - 5 min berjalan kaki
Napa - 6 min berjalan kaki
El Fritoin - 3 min berjalan kaki
Caffè Diemme - 3 min berjalan kaki
Ristorante Giapponese - Cinese Wei Fhu - 5 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Seluruh tempat
Anda akan mendapat seluruh pangsapuri untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.
Mestrina
Di pangsapuri ini, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Pelabuhan Venice dan Piazzalle Roma. Bonus seperti mesin basuh, peti sejuk, dan ketuhar gelombang mikro disertakan di semua pangsapuri. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Mestre Centro B1 ialah 4 minit sahaja.
Bahasa
Bahasa Inggeris, Bahasa Itali
Kemudahan hartanah
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Tiada parkir tersedia di tapak hartanah
Parkir di bahu jalan tersedia
Dapur
Peti sejuk (saiz penuh)
Dapur
Ketuhar gelombang mikro
Ketuhar
Pembancuh kopi espreso
Pembancuh kopi/teh
Alat memasak/pinggan-mangkuk/perkakas dapur
Bilik tidur
1 bilik tidur
Cadar katil disediakan
Bilik mandi
1 bilik mandi
Pancuran mandi
Hulu semburan mandi hujan
Bidet
Tuala disediakan
Ruang tamu
Ruang tamu
Hiburan
TV skrin rata dengan perkhidmatan digital
Dobi
Mesin basuh
Keselesaan
Sistem pemanasan
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Jika anda mempunyai permintaan untuk keperluan mudah akses yang tertentu, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Lif
Boleh diakses guna kerusi roda (terhad)
Hartanah bebas asap rokok
Perkhidmatan dan kemudahan
Kakitangan berbilang bahasa
Pengemasan tidak tersedia
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai dikenakan oleh bandar dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini tidak dikenakan kepada penduduk Bandar Raya Venice dan kanak-kanak di bawah usia 10 tahun. Pengecualian lanjut mungkin diberikan kepada pesakit, orang yang menemani mereka dan individu yang tinggal di bandar raya bagi tujuan/tugas tertentu, tertakluk pada penyerahan dokumen yang berkaitan kepada hartanah berkenaan. Terdapat diskaun sebanyak 30% dari 1-31 Januari.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Januari - 31 Januari, EUR1.00 seorang, semalam untuk dewasa; EUR0.50 semalam untuk tetamu berumur 10-16 tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Februari - 31 Disember, EUR1.50 seorang, semalam untuk dewasa; EUR0.70 semalam untuk tetamu berumur 10-16 tahun.
Fi pembersihan: EUR90 setiap penginapan, sepenginapan
Kemudahan tambahan
Daftar masuk lewat antara 20:00 dan 12:00 tengah malam boleh diaturkan dengan caj tambahan
Kanak-kanak & katil tambahan
Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Dasar
Hanya tetamu berdaftar yang dibenarkan dalam bilik tamu.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Hartanah ini dibersihkan secara profesional.
Harap maklum bahawa norma budaya dan dasar tetamu mungkin berbeza mengikut negara dan hartanah. Dasar yang disenaraikan diberikan oleh hartanah.
Nombor Pendaftaran Hartanah IT027042B4WXHWSBSZ
Juga dikenali sebagai
Mestrina Apartment Mestre
Mestrina Apartment
Mestrina Mestre
Mestrina Mestre
Mestrina Apartment
Mestrina Apartment Mestre
Soalan lazim
Adakah Mestrina menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Mestrina mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di pangsapuri ini?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di pangsapuri ini?
Tiada, namun terdapat tempat letak kenderaan di bahu jalan.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di pangsapuri ini?
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 20:00. Masa daftar keluar adalah 11:00. daftar masuk dan daftar keluar tanpa sentuh tersedia.
Adakah Mestrina mempunyai dapur atau dapur kecil?
Ya, terdapat dapur kecil yang turut menyertakan pembancuh kopi espreso, pembancuh kopi/teh dan alat memasak/pinggan mangkuk/perkakas dapur.
Apakah suasana di sekitar Mestrina?
Mestrina terletak sejauh 4 minit berjalan kaki dari Mestre Centro B1 dan 7 minit berjalan kaki dari Piazza Ferretto.
Mestrina Ulasan
Ulasan
10
Luar Biasa
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
10/10
Kebersihan
9.0/10
Kakitangan & perkhidmatan
10/10
Kemudahan
10/10
Keadaan hartanah & kemudahan
Ulasan
10/10 Luar Biasa
14 Ogo 2019
I’d like everything about the place mostly the cleanest and the quíteness
Raymundobueno
Raymundobueno, perjalanan 10 malam bersama keluarga
Ulasan tetamu Expedia yang disahkan
10/10 Luar Biasa
8 Apr 2019
Tutto perfetto!
La casa, tutte le dotazioni, l’accoglienza, la posizione: tutto!!!