Seluruh pangsapuri
Borgo La Sorgente - Dolce Vita
Pangsapuri gunung di Gravedona dengan dapur dan balkoni
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Borgo La Sorgente - Dolce Vita





Apabila mengunjungi Gravedona, pangsapuri ini ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan. Tetamu boleh mengunjungi pusat kecergasan untuk bersenam, dan sagu hati percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri merupakan manfaat tambahan. Hartanah ini menpunyai teres, dapur dan mesin basuh / pengering.
Ulasan
6.6 daripada 10
Baik
Seluruh pangsapuri
2 bilik tidur Boleh menampung 6
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Hartanah serupa

Borgo La Sorgente Erica
Borgo La Sorgente Erica
- Kolam
- Dapur
- Tempat letak kenderaan percuma
- Akses internet
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

Via Albaredo snc, Gravedona, CO, 22010
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Oktober - 31 Mac, EUR 0.00 seorang, semalam, sehingga 10 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 14 tahun tahun.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 April - 30 September, EUR 1.00 seorang, semalam, sehingga 10 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 14 tahun tahun.
Kanak-kanak & katil tambahan
- Katil bayi/kot boleh didapati dengan dikenakan bayaran sebanyak EUR3.0 sehari
- Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah.
Hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak hartanah.
Hartanah ini mengalu-alukan tetamu daripada semua kecenderungan seksual dan identiti jantina (mesra LGBTQ+).
Hartanah ini menerima kad debit atau kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Harap maklum bahawa norma budaya dan dasar tetamu mungkin berbeza mengikut negara dan hartanah. Dasar yang disenaraikan diberikan oleh hartanah.
Nombor Pendaftaran Hartanah 013249-CNI-00132, IT013249C2OOQ23QLN
Juga dikenali sebagai
Borgo La Sorgente Dolce Vita
Borgo La Sorgente - Dolce Vita Apartment
Borgo La Sorgente - Dolce Vita Gravedona
Borgo La Sorgente - Dolce Vita Apartment Gravedona
Soalan lazim
Borgo La Sorgente - Dolce Vita Ulasan
Ulasan
6.6
Baik
9 ulasan luaran
Destinasi yang paling popular
Hotel
- M World Hotel
- Mandarin Court Hotel Kuala Lumpur
- H-Hotel
- Mutiara Beach Resort
- Crystal Hotel Hat Yai
- Hotel Murah di Surabaya
- Hotel berdekatan Kompleks Sejarah Pasir Salak
- Hotel berdekatan Jeti Belum
- Hotel berdekatan Pantai Similajau
- The Westin Desaru Coast Resort
- Green Village Langkawi Resort
- Grand Court Hotel
- Encorp Strand Residences by Airhost
- Hotel di Beluru
- Hotel di Ulu Kinta
- Hotel di Malaysia
- Potato Hotel
- Hotel berdekatan Hospital Wanita Dan Kanak-Kanak Sabah
- Villa Tiga v3 - Datai Valley
- Telanai16 Lodge
- Remember Hotel
- Ease Hotel
- Hotel di Kampung Sungai Ular
- Queenspark Lovita Hotel
- StarCity Hotel Alor Setar
- Adda Hotel
- Hotel Desire'
- Hotel berdekatan Taman Ruen Arun
- Hotel berdekatan Galeri Tsunami
- Desa Selatan Resort