Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Hartanah ini menerima kad kredit dan bayaran mudah alih. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Pilihan bayaran mudah alih termasuk: Alipay, PayPay, Touch 'n Go eWallet, GCash, Kakao Pay, LINE Pay, R Pay dan WeChat Pay.
Harap maklum bahawa norma budaya dan dasar tetamu mungkin berbeza mengikut negara dan hartanah. Dasar yang disenaraikan diberikan oleh hartanah.
Merokok hanya dibenarkan di kawasan merokok yang ditetapkan. Merokok tidak dibenarkan di mana-mana di hartanah ini.