Piazza di Santa Maria Novella - 8 min berjalan kaki
Katedral Santa Maria del Fiore - 10 min berjalan kaki
Piazza del Duomo - 10 min berjalan kaki
Ponte Vecchio - 15 min berjalan kaki
Bergerak
Lapangan Terbang Peretola (FLR) - 27 min memandu
Florence (ZMS-Stesen Kereta Api Santa Maria Novella) - 7 min berjalan kaki
Stesen Florence Santa Maria Novella - 7 min berjalan kaki
Stesen Florence Statuto - 16 min berjalan kaki
Valfonda - Stazione Santa Maria Novella Tram Stop - 5 min berjalan kaki
Unità Tram Stop - 6 min berjalan kaki
Fortezza Tram Stop - 6 min berjalan kaki
Restoran
Mò Si Caffetteria alla Vecchia Maniera - 1 min berjalan kaki
1950 American Diner - 1 min berjalan kaki
Matto Matto - 1 min berjalan kaki
Royal India - 2 min berjalan kaki
Le Sorgenti - 1 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Holiday Rooms Florence
Anda akan berada di lokasi yang luar biasa di Holiday Rooms Florence, cuma 5 minit berjalan kaki dari Pusat Bersejarah - Downtown dan Pasar Sentral. Tambahan lagi, Basilika Santa Maria Novella dan Galeri Akademi Florence hanya mengambil masa 10 minit untuk tiba dengan berjalan kaki. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Valfonda - Stazione Santa Maria Novella Tram Stop ialah 5 minit dan Unità Tram Stop ialah 6 minit.
Bahasa
Bahasa Inggeris, Bahasa Itali
Sekilas pandang
Saiz hotel
6 affittacamere
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 13:00; Masa tamat daftar masuk: 15:30
Daftar masuk lewat tertakluk kepada ketersediaan
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 10:00
Arahan daftar masuk khas
Meja sambut tetamu dibuka setiap hari dari 10:00 - 15:30
Tetamu mesti menghubungi hartanah lebih awal untuk mendapatkan arahan daftar masuk; kakitangan berada di meja sambut tetamu untuk masa yang terhad
Untuk membuat pengaturan daftar masuk sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Jika anda merancang untuk tiba selepas 15:30, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
Parkir di luar tapak hartanah terletak berdekatan (EUR28 sehari)
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan (waktu terhad)
Tempat simpanan bagasi
Kemudahan bilik
Keselesaan di rumah
Penyaman udara dan sistem pemanasan
Cerek elektrik
Seterika/papan seterika (atas permintaan)
Tidur dengan nyenyak
Bilik kalis bunyi
Cadar katil disediakan
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Pancuran mandi sahaja
Kelengkapan dandanan diri percuma
Pengering rambut
Tuala
Kekal terhubung
Meja
Wi-fi percuma
Lain-lain
Pengemasan harian
Buku panduan/pengesyoran
Peta tempatan
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya dikenakan: EUR6.00 seorang semalam, sehingga 7 malam.
Kanak-kanak & katil tambahan
Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Parkir
Tempat letak kenderaan tersedia berhampiran pada kos EUR28 sehari
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Harap maklum bahawa norma budaya dan dasar tetamu mungkin berbeza mengikut negara dan hartanah. Dasar yang disenaraikan diberikan oleh hartanah.
Juga dikenali sebagai
Rooms Florence Affittacamere
Holiday Rooms Florence Florence
Holiday Rooms Florence Affittacamere
Holiday Rooms Florence Affittacamere Florence
Soalan lazim
Adakah Holiday Rooms Florence menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Holiday Rooms Florence mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Holiday Rooms Florence?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Holiday Rooms Florence?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di Holiday Rooms Florence.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Holiday Rooms Florence?
Masa mula daftar masuk: 13:00; Masa tamat daftar masuk: 15:30. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar Holiday Rooms Florence?
Holiday Rooms Florence terletak sejauh 5 minit berjalan kaki dari Valfonda - Stazione Santa Maria Novella Tram Stop dan 16 minit berjalan kaki dari Galeri Uffizi.
Holiday Rooms Florence Ulasan
Ulasan
7.4
Baik
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
9.0/10
Kebersihan
10/10
Kakitangan & perkhidmatan
8.0/10
Kemudahan
7.0/10
Keadaan hartanah & kemudahan
Ulasan
4/10 Sederhana
5 Mac 2020
JiHyun
JiHyun, perjalanan 2 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
10/10 Luar Biasa
7 Januari 2020
Best location ever!
The location is amazing. Sightseeing has never been easier! Door to Holidays Rooms there is restuaurant/bar with the best pizza in the world (Mostodolce) and cafe place where we had sweet little breakfast everyday.
The rooms differs from each other... We got the most modest one with seperate beds and white walls. That's it :) However I saw that other rooms are prettier.
Pengembara yang disahkan
Perjalanan 3 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
8/10 Sangat Baik
25 November 2019
Questa struttura si trova in una posizione davvero strategica, 5 minuti a piedi dalla stazione Santa Maria Novella e a ridosso della caratteristica area del mercato centrale coperto. Ottima scelta per visitare le città di Firenze perchè è praticamente a 2 passi da tutto, centro storico compreso ovviamente! Tutti i servizi sono a portata di mano. Le 5 camere della struttura si trovano al secondo piano di un palazzo un po' datato ma appena entrati si trova un ambiente pulito ed ordinato, arredato con gusto soprattutto alcuni dettagli come ad esempio il letto a baldacchino (perlomeno nella nostra stanza). La pulizia e buona e anche l'isolamento acustico. I ragazzi che gestiscono questa guest house sono molto cordiali e simpatici e non si risparmiano nel dare consigli su come muoversi al meglio in città, anche in fatto di cibo! Nelle camere non c'è la tv ma c'è il wifi disponibile senza extra. Noi ci siamo trovati molto bene e consigliamo la struttura a chiunque voglia visitare questa splendida città.