Apabila anda menginap di pangsapuri ini, anda berada dalam lingkungan 15 minit berjalan kaki dari Katedral Granada dan Plaza Nueva. Bonus seperti mesin basuh, peti sejuk, dan ketuhar gelombang mikro disertakan di semua pangsapuri.
Calle Gran Via de Colon - 8 min berjalan kaki - 0.7 km
Katedral Granada - 8 min berjalan kaki - 0.7 km
Plaza Nueva - 10 min berjalan kaki - 0.9 km
Alhambra - 14 min berjalan kaki - 1.3 km
Bergerak
Granada (GRX-Federico Garcia Lorca) - 26 min memandu
Stesen Granada - 24 min berjalan kaki
Granada (YJG-Stesen Kereta Api Granada) - 24 min berjalan kaki
Stesen Iznalloz - 26 min memandu
Restoran
SushiMore - 2 min berjalan kaki
Igra - 3 min berjalan kaki
La Cueva de 1900 - 3 min berjalan kaki
Il Gondoliere - 2 min berjalan kaki
Cafe Bar Gracia Tapas - 3 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Genteel Home Martinez Campos
Apabila anda menginap di pangsapuri ini, anda berada dalam lingkungan 15 minit berjalan kaki dari Katedral Granada dan Plaza Nueva. Bonus seperti mesin basuh, peti sejuk, dan ketuhar gelombang mikro disertakan di semua pangsapuri.
Sekilas pandang
DAFTAR MASUK
15:00
DAFTAR KELUAR
11:00
Saiz hartanah
1 pangsapuri
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 21:00
Daftar masuk lewat tertakluk kepada ketersediaan
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 11:00
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu mesti menghubungi hartanah lebih awal untuk mendapatkan arahan daftar masuk; hos anda akan menyambut anda
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Jika anda merancang untuk tiba selepas 21:00, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik