Plazoleta de las Nieves - 2 min berjalan kaki - 0.2 km
Katedral Tunja - 5 min berjalan kaki - 0.4 km
Tunja Plaza de Bolivar - 9 min berjalan kaki - 0.8 km
Unicentro Mall - 2 min memandu - 2.5 km
University of Boyaca - 6 min memandu - 5.7 km
Bergerak
Bogotá (BOG-El Dorado Intl.) - 79.1 batu/127.3 km
Restoran
Plazoleta San Francisco - 4 min berjalan kaki
La Perrera De Cocho - 7 min berjalan kaki
Berlin. Túnja - 5 min berjalan kaki
Restaurante Mr. King Gourmet - 2 min berjalan kaki
Piqueteadero La Novena - 4 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Ayenda Bochica
Apabila mengunjungi Tunja, Ayenda Bochica ialah pilihan yang bagus untuk dipertimbangkan.
Bahasa
Bahasa Inggeris, Bahasa Sepanyol
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
10 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
DONE
Arahan daftar masuk khas
Kakitangan meja hadapan akan menyambut tetamu ketika ketibaan di hartanah
Hartanah ini tidak menawarkan daftar masuk selepas waktu operasi
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap (1 ekor, sehingga 7 kg setiap haiwan peliharaan)*
Bilik tertentu sahaja, sekatan dikenakan*
Haiwan kesayangan mesti diawasi
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 50+ Mbps)
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Tempat simpanan bagasi
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
21-inci TV
Saluran TV kabel
Keselesaan di rumah
Seterika/papan seterika (atas permintaan)
Tidur dengan nyenyak
Peralatan tempat tidur hipoalergenik
Cadar katil disediakan
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Pancuran mandi sahaja
Kelengkapan dandanan diri percuma
Tuala
Tisu tandas
Kekal terhubung
Wi-fi percuma (berkelajuan 50+ Mbps)
Makanan dan minuman
Air botol percuma
Lain-lain
Pengemasan (atas permintaan)
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Anda mungkin perlu membayar VAT (19%) di hartanah. Pengembara bukan penduduk yang membayar menggunakan kad luar negara atau pindahan bank dan menunjukkan pasport dan visa pelancong yang sah boleh dikecualikan daripada cukai nilai tambah (19%) pada tempahan pakej pelancong (penginapan serta perkhidmatan pengembaraan lain).
Kanak-kanak & katil tambahan
Jika anda mengembara dengan kanak-kanak, hartanah penginapan anda mungkin menghendaki anda untuk mengemukakan dokumen-dokumen berikut: Ibu bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mungkin perlu mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan pengenalan (ID) bergambar (pasport untuk bukan warganegara Columbia) semasa daftar masuk. Jika saudara-mara atau penjaga yang sah mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, saudara-mara atau penjaga yang sah berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh kedua ibu bapa dan diperakui oleh notari serta salinan pengenalan (ID) kedua ibu bapa. Jika hanya ibu atau bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, ibu atau bapa berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Colombia sebelum mengembara untuk mendapat panduan selanjutnya.
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak COP30000 setiap haiwan kesayangan, semalam
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini hanya menerima wang tunai.
Juga dikenali sebagai
Ayenda Bochica Hotel
Ayenda Bochica Tunja
Ayenda Bochica Hotel Tunja
Soalan lazim
Adakah Ayenda Bochica menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Ayenda Bochica mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Ayenda Bochica?
Ya, haiwan kesayangan dialu-alukan, dengan had sebanyak 1 ekor dan berat maksimum 7 kg untuk setiap haiwan kesayangan. Terdapat caj sebanyak COP30000 setiap haiwan kesayangan, semalam.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Ayenda Bochica?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di Ayenda Bochica.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Ayenda Bochica?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 tengah malam. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari.
Apakah suasana di sekitar Ayenda Bochica?
Ayenda Bochica terletak sejauh 1 minit berjalan kaki dari Plazoleta de las Nieves dan 11 minit berjalan kaki dari Tunja Plaza de Bolivar.
Ayenda Bochica Ulasan
Ulasan
8.8
Cemerlang
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
8.6/10
Kebersihan
10/10
Kakitangan & perkhidmatan
8.0/10
Kemudahan
9.0/10
Keadaan hartanah & kemudahan
8.0/10
Mesra alam
Ulasan
6/10 Baik
27 Jun 2025
Mejorar
Las paredes estaban algo sucias. El baño si es bastante anticuado y aqui si mucho sucia las paredes. Muy anticuado
Pengembara yang disahkan
Perjalanan 1 malam bersama keluarga
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
10/10 Luar Biasa
26 Feb 2024
Muy bien, me sentí cómodo y el sitio muy acogedor
ANTONIO LUIS
ANTONIO LUIS, perjalanan 1 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
10/10 Luar Biasa
9 Feb 2024
Great location. Clean. Great staff. A bit loud since on a busy street. Would recommend and would return