Seluruh pangsapuri
Superb Le Residenze del Golfo di Orosei B4 -1 Bedroom Apartment Sleeps 4 Persons
Pangsapuri Orosei dengan kolam renang terbuka
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Superb Le Residenze del Golfo di Orosei B4 -1 Bedroom Apartment Sleeps 4 Persons
Seluruh pangsapuri
2 bilik tidur1 bilik mandiBoleh menampung 4
Kemudahan popular
Kemudahan utama
- Kolam renang terbuka
- Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang
Pilihan bilik
Lihat semua foto untuk Apartment, 1 Bedroom
Apartment, 1 Bedroom
Sorotan
Ruang duduk berasingan
Penyaman udara
Sistem pemanasan
Dapur kecil
Peti sejuk
TV
Mesin basuh
Bilik tidur berasingan
Hartanah serupa
Le Residenze del Golfo di Orosei
Le Residenze del Golfo di Orosei
- Kolam
- Perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang
- Dapur kecil
- Mesra haiwan kesayangan
6.0 daripada 10, (1)
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar
Orosei, NU
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 November - 31 Mac, EUR0.00 seorang, semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 April - 31 Oktober, EUR1.00 seorang, semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun.
Kanak-kanak & katil tambahan
- Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah.
Hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api dan alat pertolongan cemas di tapka hartanah.
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Hartanah ini dibersihkan secara profesional.
Fi mandatori pembersihan termasuk dalam kadar sewa hartanah ini.
Soalan lazim
Superb Le Residenze del Golfo di Orosei B4 -1 Bedroom Apartment Sleeps 4 Persons Ulasan
Ulasan
Ulasan
Belum ada ulasan
Jadi yang pertama untuk meninggalkan ulasan untuk hartanah ini selepas penginapan anda.
Destinasi yang paling popular
Hotel
Hotel di Kampung Ulu SepriImperio Seaview Melaka By I HousingSuper OYO 90599 Villa De RoseLexis Suites PenangHotel Pantai di KuantanVikri Beach ResortWassup Youth HostelHotel berdekatan Hospital Pakar KPJ TawakkalBeringgis Beach Resort & SpaSunset Seaview Beach Villas & Spa Suites at Nexus KarambunaiHotel berdekatan Taman Tema Air A'FamosaHotel berdekatan Canada Hilllyf One-North SingaporeHotel berdekatan Dataran Bandar SibuSun Inns Hotel D'mind 2 Seri KembanganHotel di ParitHotel Murah berdekatan Empire DamansaraHotel di Bandar Puncak AlamHotel di Pasir PenambangHotel berdekatan Masjid India MuslimHotel berdekatan Hospital Raja Permaisuri BainunHotel di Kampung Pengkalan RamaHotel di BekokHotel Murah di Pulau PangkorSeri Bulan CondominiumHard Rock Hotel Desaru CoastHotel Keluarga di Genting HighlandsAdda HotelHotel di Kampung TapuHotel Desire'