Ishinoyu Lodge terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Kawasan Ski Shiga Kogen. Tetamu akan mendapat faedah percuma termasuk Wi-fi dan letak kenderaan sendiri.
Taman Negara Joshin'etsu-kogen - 1 min berjalan kaki - 0.0 km
Kita Shiga Komaruyama - 6 min berjalan kaki - 0.5 km
Kawasan Ski Kumanoyu - 3 min memandu - 2.1 km
Kawasan Ski Maruike - 6 min memandu - 4.3 km
Kawasan Ski Hasuike - 6 min memandu - 4.3 km
Bergerak
Matsumoto (MMJ-Shinshu - Matsumoto) - 116 min memandu
Tokyo (HND-Haneda) - 107.5 batu/173 km
Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 123.7 batu/199.1 km
Stesen Iiyama - 31 min memandu
Stesen Yudanaka - 32 min memandu
Stesen Zenkojishita - 42 min memandu
Restoran
山ノ内大勝軒 - 6 min memandu
中国料理 獅子 - 12 min memandu
大勝軒 - 11 min memandu
レストラン Hi HAPPY - 11 min memandu
SHIGA BASE - 6 min memandu
Tentang hartanah ini
Ishinoyu Lodge
Ishinoyu Lodge terletak dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Kawasan Ski Shiga Kogen. Tetamu akan mendapat faedah percuma termasuk Wi-fi dan letak kenderaan sendiri.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
23 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Meja sambut tetamu dibuka setiap hari dari 7:30 - 21:00
Kakitangan berada di meja sambut tetamu untuk masa yang terhad
Hartanah ini tidak menawarkan daftar masuk selepas waktu operasi
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
DONE
Kanak-kanak
Tiada katil bayi (katil budak)
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri tidak berbumbung percuma di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan Inggeris (surcaj) setiap hari 7:30–8:30
Restoran
Aktiviti menarik
Mata air panas
Berhampiran kawasan bermain ski
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan (waktu terhad)
Kemudahan dobi
Tempat simpanan bagasi
Tempat simpanan peralatan ski
Kemudahan
Taman
Kemudahan bilik
Keselesaan di rumah
Sistem pemanasan
Tidur dengan nyenyak
Cadar katil disediakan
Segarkan diri
Sabun
Berus gigi dan ubat gigi
Tisu tandas
Kekal terhubung
Meja
Wi-fi percuma
Ciri istimewa
Spa
Perkhidmatan mandian awam/onsen termasuk sebuah mata air panas mineral tertutup (onsen gaya Jepun) dan yukata (jubah Jepun). Terdapat 2 Mata air panas di tapak.
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Cukai bandar raya dikenakan: JPY 150.00 seorang semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak di bawah usia 12 tahun.
Cukai mandi, yang dikutip di hartanah, mungkin dikenakan. Cukai mandi dikenakan untuk hartanah yang mempunyai mata air panas dan berjumlah antara JPY 150-500 seorang, semalam berdasarkan peraturan tempatan. Harap maklum bahawa pengecualian lanjutan mungkin dikenakan.
Kemudahan tambahan
Sarapan Inggeris ditawarkan dengan caj tambahan sebanyak kira-kira JPY 1800 untuk dewasa dan JPY 900 untuk kanak-kanak
Dasar
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak.
Hartanah ini menerima kad kredit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Harap maklum bahawa sesetengah hartanah tidak membenarkan tetamu yang mempunyai tatu menggunakan kemudahan mandi awam di tapak hartanah.
Juga dikenali sebagai
Ishinoyu Lodge Hotel
Ishinoyu Lodge Yamanouchi
Ishinoyu Lodge Hotel Yamanouchi
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Ishinoyu Lodge?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Ishinoyu Lodge?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Ishinoyu Lodge?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah aktiviti yang tersedia di Ishinoyu Lodge dan kawasan berdekatan?
Bergembira dengan aktiviti musim sejuk yang berdekatan seperti bermain ski. Aktiviti rekreasi tambahan di tapak hartanah termasuk mata air panas. Ishinoyu Lodge turut mempunyai taman.
Adakah terdapat restoran di Ishinoyu Lodge atau kawasan berdekatan?
Ya, terdapat restoran di tapak hartanah.
Apakah suasana di sekitar Ishinoyu Lodge?
Ishinoyu Lodge terletak sejauh 18 minit berjalan kaki dari Kawasan Ski Maruike dan 18 minit berjalan kaki dari Kawasan Ski Hasuike.