Seluruh pangsapuri

Chaqar 50

Hartanah 3.0 bintang
Pangsapuri di Tashkent

Pilih tarikh untuk melihat harga

Nikmati kunjungan ke Tashkent dengan penginapan di pangsapuri ini. Pangsapuri menawarkan TV skrin rata, selipar, and Wi-fi percuma.

Ulasan

10 daripada 10
Luar biasa

Seluruh pangsapuri

Boleh menampung 5

Kemudahan popular

  • Kemudahan dobi
  • Wi-Fi percuma

Hartanah serupa

Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
Yalankar ko'chasi 7 Tashkent Uzbekistan, 7, Tashkent, Shayhontohur, 100027

Tempat berdekatan

  • Istana Perkahwinan - 12 min berjalan kaki - 1.1 km
  • Bazar Chorsu - 14 min berjalan kaki - 1.2 km
  • Tashkent Oliy Majils - 14 min berjalan kaki - 1.2 km
  • Taman Bandar Ajaib - 17 min berjalan kaki - 1.5 km
  • Dataran Kemerdekaan - 4 min memandu - 2.7 km

Bergerak

  • Tashkent (TAS-Lapangan Terbang Antarabangsa Tashkent) - 15 min memandu

Restoran

  • ‪Кафе-бар Mandarin | Mandarin Café Bar - ‬9 min berjalan kaki
  • ‪Sıralı Kebap - ‬15 min berjalan kaki
  • ‪Bait Al Mandi - ‬11 min berjalan kaki
  • ‪Эшонгузар | Eshonguzar - ‬3 min berjalan kaki
  • ‪Restaurant "Rayhon - ‬2 min berjalan kaki

Tentang hartanah ini

Seluruh tempat

Anda akan mendapat seluruh pangsapuri untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.

Chaqar 50

Nikmati kunjungan ke Tashkent dengan penginapan di pangsapuri ini. Pangsapuri menawarkan TV skrin rata, selipar, and Wi-fi percuma.

Sekilas pandang

DONE

Saiz hartanah

    • 1 pangsapuri
DONE

Tiba/Pulang

    • Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 23:30
    • Umur minimum daftar masuk - 25 tahun
    • Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
DONE

Arahan daftar masuk khas

    • Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
    • Tetamu yang merancang untuk tiba di luar waktu daftar masuk biasa mesti menghubungi hartanah lebih awal untuk mendapatkan arahan daftar masuk dan maklumat peti kunci; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
    • Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
    • Anda akan diminta untuk memberikan hartanah salinan pasport anda selepas membuat tempahan
    • Jika anda merancang untuk tiba selepas 14:00, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
    • Meja depan maya menyediakan bantuan kepada tetamu
    • Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE

Diperlukan semasa mendaftar masuk

    • Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
    • ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
    • Umur daftar masuk minimum ialah 25
    • Jika anda memerlukan visa untuk memasuki negara ini, hartanah anda mungkin dapat membantu menyediakan dokumen sokongan yang perlu untuk mendapatkan visa tersebut*
PETS

Haiwan peliharaan

    • Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI

Internet

    • Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
LOCAL_PARKING

Tempat letak kereta

    • Tiada parkir di tapak hartanah

Kemudahan hartanah

Internet

  • Wi-fi percuma, dengan kelajuan 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti)

Tempat letak kenderaan dan pengangkutan

  • Tiada parkir tersedia di tapak hartanah

Makanan dan minuman

  • Cerek elektrik

Bilik mandi

  • Selipar

Hiburan

  • TV skrin rata

Dobi

  • Mesin basuh
  • Sabun pencuci

Haiwan kesayangan

  • Haiwan kesayangan tidak dibenarkan

Kesesuaian/Kebolehcapaian

  • Tiada lif

Perkhidmatan dan kemudahan

  • Seterika/papan seterika
  • Langsir/tirai gelap terus
  • Meja depan maya

Ciri-ciri keselamatan

  • Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
  • Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)

Fi & dasar

Fi mandatori

Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
  • Cukai bandar raya dikenakan: USD 1.71 seorang semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak di bawah usia 16 tahun.

Dasar

Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Jika anda perlukan visa untuk memasuki negara ini, hartanah anda mungkin dapat membantu menyediakan dokumen sokongan yang perlu untuk mendapatkan visa tersebut. Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh menghubungi hartanah menggunakan butiran hubungan yang disertakan dalam pengesahan tempahan anda. Hartanah tersebut mungkin mengenakan bayaran untuk bantuan ini walaupun anda terpaksa membatalkan tempahan anda. Segala persiapan adalah antara hartanah dan diri anda semata-mata.
Sila ambil perhatian bahawa apa-apa bayaran kepada pihak hotel (sama ada urus niaga tunai atau bukan tunai) hendaklah dibuat dalam USD atau EUR, mana-mana yang diterima oleh hartanah.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit

Juga dikenali sebagai

Chaqar 50 Tashkent
Chaqar 50 Apartment
Chaqar 50 Apartment Tashkent

Soalan lazim

Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di pangsapuri ini?

Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.

Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di pangsapuri ini?

Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di pangsapuri ini.

Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di pangsapuri ini?

Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 23:30. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari.

Apakah suasana di sekitar Chaqar 50?

Chaqar 50 terletak sejauh 14 minit berjalan kaki dari Bazar Chorsu dan 19 minit berjalan kaki dari Taman Bandar Ajaib.

Ulasan

Chaqar 50 Ulasan

10

Luar Biasa

10

Kebersihan

10

Kemudahan

10

Keadaan hartanah & kemudahan

Ulasan

10/10 Luar Biasa

Very clean, cozy appartment.
Radek, perjalanan 5 malam bersama keluarga
Ulasan tetamu Travelocity yang disahkan