HOTEL 45 PARK
Hotel mesra haiwan kesayangan di Sabaneta, dihubungkan dengan pusat membeli-belah
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk HOTEL 45 PARK





HOTEL 45 PARK terletak dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Pusat Beli-belah Oviedo dan Pusat Membeli-belah Santa Fe. Manfaat percuma termasuk Wi-fi dan sarapan layan diri setiap hari dari 8:00 hingga 10:00. Tambahan lagi, Taman Poblado dan Taman Lleras hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Stesen Sabaneta ialah 12 minit dan Stesen Itagui ialah 13 minit.
Ulasan
8.4 daripada 10
Sangat baik
Kemudahan popular
Harga semasa ialah RM280
RM280 jumlah
termasuk cukai & fi
6 Apr - 7 Apr
Pilihan bilik
Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 3 daripada 3 bilik
Lihat semua foto untuk Deluxe Double Room, City View

Deluxe Double Room, City View
Sorotan
Penyaman udara
Mesin basuh pinggan mangkuk
Bilik mandi persendirian
Ketuhar gelombang mikro
Pengemasan harian
Ruang komputer riba
Lihat semua foto untuk Family Quadruple Room

Family Quadruple Room
Sorotan
Penyaman udara
Mesin basuh pinggan mangkuk
Bilik mandi persendirian
Ketuhar gelombang mikro
Pengemasan harian
Ruang komputer riba
Lihat semua foto untuk Standard Room

Standard Room
Sorotan
Penyaman udara
Mesin basuh pinggan mangkuk
Bilik mandi persendirian
Ketuhar gelombang mikro
Pengemasan harian
Ruang komputer riba
Hartanah serupa

Fairfield by Marriott Medellin Sabaneta
Fairfield by Marriott Medellin Sabaneta
- Sarapan percuma
- Perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang
- Mesra haiwan kesayangan
- Tempat letak kenderaan percuma
9.6 daripada 10, Luar Biasa, 195 ulasan
Harga ialah RM315
RM315 jumlah
termasuk cukai & fi
13 Apr - 14 Apr
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

71 Sur 24 Cra. 45, Sabaneta, Antioquia, 055450
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Kemudahan bilik
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Anda mungkin perlu membayar VAT (19%) di hartanah. Pengembara bukan penduduk yang membayar menggunakan kad luar negara atau pindahan bank dan menunjukkan pasport dan visa pelancong yang sah boleh dikecualikan daripada cukai nilai tambah (19%) pada tempahan pakej pelancong (penginapan serta perkhidmatan pengembaraan lain).
Kanak-kanak & katil tambahan
- Jika anda mengembara dengan kanak-kanak, hartanah penginapan anda mungkin menghendaki anda untuk mengemukakan dokumen-dokumen berikut: Ibu bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mungkin perlu mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan pengenalan (ID) bergambar (pasport untuk bukan warganegara Columbia) semasa daftar masuk. Jika saudara-mara atau penjaga yang sah mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, saudara-mara atau penjaga yang sah berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh kedua ibu bapa dan diperakui oleh notari serta salinan pengenalan (ID) kedua ibu bapa. Jika hanya ibu atau bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, ibu atau bapa berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Colombia sebelum mengembara untuk mendapat panduan selanjutnya.
Haiwan peliharaan
- Haiwan perkhidmatan terkecuali daripada fi
- Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak COP50000 setiap penginapan, semalam
Dasar
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Nombor Pendaftaran Hartanah 225594
Juga dikenali sebagai
HOTEL 45 PARK Hotel
HOTEL 45 PARK Sabaneta
HOTEL 45 PARK Hotel Sabaneta
Soalan lazim
HOTEL 45 PARK Ulasan
Ulasan
8.4
Sangat Baik
6 ulasan luaran