Dihubungkan dengan lapangan terbang, HOTEL RESIDENCIAL CAMACHO ialah pilihan penginapan yang bagus di Córdoba. Manfaat percuma termasuk Wi-fi dan sarapan layan diri setiap hari dari 7:30 hingga 10:00.
Dihubungkan dengan lapangan terbang, HOTEL RESIDENCIAL CAMACHO ialah pilihan penginapan yang bagus di Córdoba. Manfaat percuma termasuk Wi-fi dan sarapan layan diri setiap hari dari 7:30 hingga 10:00.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
16 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 11:00; Masa tamat daftar masuk: 17:00
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Kakitangan meja hadapan akan menyambut tetamu ketika ketibaan di hartanah
Hartanah ini tidak menawarkan daftar masuk selepas waktu operasi
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Kanak-kanak
Tiada katil bayi (katil budak)
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap dengan percuma (anjing dan kucing sahaja, 1 ekor, sehingga 10 kg setiap haiwan peliharaan)
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
Bilik tertentu sahaja, sekatan dikenakan*
Haiwan kesayangan mesti diawasi
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan layan diri percuma setiap pagi 7:30–10:00
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Tempat simpanan bagasi
Kemudahan
Televisyen di ruang bersama
Sekurang-kurangnya 80% cahaya daripada LED
Kebolehcapaian
Lantai jubin di dalam bilik
Kemudahan bilik
Keselesaan di rumah
Sistem pemanasan
Kipas siling
Tidur dengan nyenyak
Cadar katil disediakan
Kekal terhubung
Wi-fi percuma (berkelajuan 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
Lain-lain
Pada hari minggu sahaja
Mentol lampu LED
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Anda mungkin diperlukan membayar caj yang berikut di hartanah: Cukai Nilai Tambah Argentina (VAT) pada kadar 21%. Pengecualian VAT tersedia kepada pengembara yang mengemukakan pasport asing atau ID asing bersama dengan resit masuk imigresen yang dikeluarkan oleh Direktorat Migrasi Nasional dan yang membayar dengan kad bukan Argentina atau melalui pindahan bank dari luar Argentina. Pengecualian ini terpakai hanya untuk penginapan, termasuk tempahan yang termasuk sarapan.
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit
Juga dikenali sebagai
Residencial Camacho Cordoba
HOTEL RESIDENCIAL CAMACHO Hotel
HOTEL RESIDENCIAL CAMACHO CORDOBA
HOTEL RESIDENCIAL CAMACHO Hotel CORDOBA
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di HOTEL RESIDENCIAL CAMACHO?
Ya, kucing dan anjing menginap secara percuma, dengan had sebanyak 1 ekor dan berat maksimum 10 kg untuk setiap haiwan kesayangan. Beberapa sekatan mungkin dikenakan, jadi sila hubungi hartanah untuk mendapatkan butiran lanjut.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di HOTEL RESIDENCIAL CAMACHO?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di HOTEL RESIDENCIAL CAMACHO.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di HOTEL RESIDENCIAL CAMACHO?
Masa mula daftar masuk: 11:00; Masa tamat daftar masuk: 17:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar HOTEL RESIDENCIAL CAMACHO?
HOTEL RESIDENCIAL CAMACHO terletak di Centro, sejauh 5 minit berjalan kaki dari Stesen Córdoba dan 6 minit berjalan kaki dari Taman Sarmiento.
Ulasan
HOTEL RESIDENCIAL CAMACHO Ulasan
7.0
Baik
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
10
Kebersihan
10
Kakitangan & perkhidmatan
10
Keadaan hartanah & kemudahan
Ulasan
Disahkan
10/10 Luar biasa
11 Apr 2025
El hotel está a dos cuadras de la terminal de autobuses de Córdoba, con lo cual me sirvió mucho!