Hotel pangsapuri

Tranvia 40

Hartanah 2.0 bintang
Hotel pangsapuri dalam jarak mudah sampai dari Plaza Botero

Pilih tarikh untuk melihat harga

Apabila anda menginap di Tranvia 40, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Plaza Botero dan Pusat Konvensyen Plaza Mayor. Pangsapuri menampilkan dapur dan Wi-fi percuma. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Perhentian Trem Pabellón del agua EPM ialah 5 minit dan Stesen San Antonio ialah 13 minit.

Ulasan

10 daripada 10
Luar biasa

Hotel pangsapuri

1 bilik tidur1 bilik mandi

Kemudahan popular

  • Dapur
  • Kemudahan dobi
  • Mesra haiwan kesayangan
  • Wi-Fi percuma
  • Ketuhar Gelombang Mikro

Kemudahan utama (4)

  • 13 pangsapuri
  • Pengemasan (atas permintaan)
  • Teres
  • Dobi layan diri

Keselesaan seperti di rumah (4)

  • Dapur
  • Bilik mandi persendirian
  • Teres
  • Kemudahan dobi

Hartanah serupa

Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
46-69 Cra. 40, 13, Medellín, Antioquia, 050016

Tempat berdekatan

  • Plaza Cisneros - 15 min berjalan kaki - 1.3 km
  • Plaza Botero - 16 min berjalan kaki - 1.4 km
  • Katedral Medellin - 18 min berjalan kaki - 1.5 km
  • Muzium Antioquia - 18 min berjalan kaki - 1.5 km
  • Pusat Konvensyen Plaza Mayor - 20 min berjalan kaki - 1.7 km

Bergerak

  • Medellín (MDE-José María Córdova Intl.) - 37 min memandu
  • Perhentian Trem Pabellón del agua EPM - 5 min berjalan kaki
  • Stesen San Antonio - 13 min berjalan kaki
  • Stesen Parque Berrio - 16 min berjalan kaki

Restoran

  • ‪Perú Al Sartén - ‬5 min berjalan kaki
  • ‪Anita y sus Delicias - ‬3 min berjalan kaki
  • ‪Empanadisimas - ‬5 min berjalan kaki
  • ‪El Bohemio De Clausura - ‬7 min berjalan kaki
  • ‪La Pascasia - ‬3 min berjalan kaki

Tentang hartanah ini

Tranvia 40

Apabila anda menginap di Tranvia 40, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Plaza Botero dan Pusat Konvensyen Plaza Mayor. Pangsapuri menampilkan dapur dan Wi-fi percuma. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Perhentian Trem Pabellón del agua EPM ialah 5 minit dan Stesen San Antonio ialah 13 minit.

Sekilas pandang

DONE

Saiz hartanah

    • 13 pangsapuri
DONE

Tiba/Pulang

    • Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa
    • Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
    • Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE

Arahan daftar masuk khas

    • Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
    • Tetamu mesti menghubungi hartanah lebih awal bagi mendapatkan arahan daftar masuk dan kod akses; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
    • Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
    • Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE

Diperlukan semasa mendaftar masuk

    • Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
    • ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
    • Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE

Kanak-kanak

    • Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
PETS

Haiwan peliharaan

    • Haiwan peliharaan dibenarkan menginap ((anjing dan kucing sahaja)*
WIFI

Internet

    • Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti))
LOCAL_PARKING

Tempat letak kereta

    • Tiada parkir di tapak hartanah

Kemudahan hartanah

Internet

  • Wi-fi percuma, dengan kelajuan 100+ Mbps (sesuai untuk 1-2 orang atau sehingga 6 peranti)

Tempat letak kenderaan dan pengangkutan

  • Tiada parkir tersedia di tapak hartanah

Dapur

  • Dapur
  • Ketuhar gelombang mikro
  • Alat memasak/pinggan-mangkuk/perkakas dapur

Bilik mandi

  • Pancuran mandi
  • Tuala disediakan
  • Sabun

Kawasan luar

  • Teres

Dobi

  • Mesin basuh
  • Kemudahan Dobi
  • Berdekatan dobi syiling

Ruang bekerja

  • Ruang komputer riba

Haiwan kesayangan

  • Mesra haiwan kesayangan
  • COP 30000 setiap haiwan kesayangan semalam
  • Hanya kucing dan anjing dialu-alukan

Kesesuaian/Kebolehcapaian

  • Tiada lif

Perkhidmatan dan kemudahan

  • Pengemasan (atas permintaan)

Ciri-ciri keselamatan

  • Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
  • Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)

Umum

  • 13 bilik

Fi & dasar

Deposit boleh dibayar balik

  • Deposit Kerugian Barang Pecah: COP600000 sepenginapan

Fi mandatori

Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
  • Anda mungkin diperlukan membayar caj yang berikut di hartanah: Cukai Nilai Tambah (VAT) Colombia pada kadar 19%. Pengecualian VAT tersedia kepada pengembara yang mengemukakan pasport dan visa pelancong yang sah, yang menunjukkan mereka bukan penduduk Colombia dan yang membayar menggunakan kad asing atau melalui pindahan bank dari luar Colombia. Pengecualian ini hanya terpakai untuk tempahan pakej pelancong (penginapan serta perkhidmatan perjalanan lain).
  • Fi pembersihan: COP70000 setiap penginapan, sepenginapan

Kemudahan tambahan

  • Pengemasan ditawarkan dengan caj tambahan sebanyak COP 70000

Kanak-kanak & katil tambahan

  • Jika anda mengembara dengan kanak-kanak, hartanah penginapan anda mungkin menghendaki anda untuk mengemukakan dokumen-dokumen berikut: Ibu bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mungkin perlu mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan pengenalan (ID) bergambar (pasport untuk bukan warganegara Columbia) semasa daftar masuk. Jika saudara-mara atau penjaga yang sah mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, saudara-mara atau penjaga yang sah berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh kedua ibu bapa dan diperakui oleh notari serta salinan pengenalan (ID) kedua ibu bapa. Jika hanya ibu atau bapa yang mengembara ke Colombia dengan kanak-kanak tersebut, ibu atau bapa berkenaan mungkin perlu mengemukakan kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Pelawat yang merancang untuk mengembara dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Colombia sebelum mengembara untuk mendapat panduan selanjutnya.

Haiwan peliharaan

  • Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak COP30000 setiap haiwan kesayangan, semalam

Dasar

Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit dan kad debit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit
Nombor Pendaftaran Hartanah 189498

Juga dikenali sebagai

Tranvia 40 Medellín
Tranvia 40 Aparthotel
Tranvia 40 Aparthotel Medellín

Soalan lazim

Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Tranvia 40?

Ya, kucing dan anjing dialu-alukan. Terdapat caj sebanyak COP30000 setiap haiwan kesayangan, semalam.

Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Tranvia 40?

Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di Tranvia 40.

Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Tranvia 40?

Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 10:00.

Adakah Tranvia 40 mempunyai dapur atau dapur kecil?

Ya, terdapat dapur kecil yang turut menyertakan alat memasak/pinggan mangkuk/perkakas dapur dan ketuhar gelombang mikro.

Apakah suasana di sekitar Tranvia 40?

Tranvia 40 terletak sejauh 5 minit berjalan kaki dari Perhentian Trem Pabellón del agua EPM dan 17 minit berjalan kaki dari Plaza Botero.

Ulasan

Tranvia 40 Ulasan

10

Luar Biasa

10

Kebersihan

Ulasan

10/10 Luar Biasa

Great stay!

It was a really good experience and by far, a lot better than expected. Great room, very spacious, perfect location if you want to be downtown, well equipped, and very nice communication.
Perjalanan 1 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan