Pangsapuri ini terletak dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Pelabuhan Tangier dan Pantai Tangier. Faedah percuma termasuk Wi-fi dan letak kenderaan sendiri.
Pangsapuri ini terletak dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Pelabuhan Tangier dan Pantai Tangier. Faedah percuma termasuk Wi-fi dan letak kenderaan sendiri.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hartanah
1 pangsapuri
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 11:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu akan menerima butiran kunci pintar
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
PETS
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 50+ Mbps)
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma, dengan kelajuan 50+ Mbps
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Bilik tidur
1 bilik tidur
Haiwan kesayangan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Jika anda mempunyai permintaan untuk keperluan mudah akses yang tertentu, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Tiada lif
Boleh diakses guna kerusi roda (terhad)
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Fi & dasar
Deposit boleh dibayar balik
Deposit: EUR100 setiap penginapan, sehari
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya dikenakan: EUR 0.10 seorang semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak di bawah usia 12 tahun.
Fi pembersihan: EUR25 setiap penginapan, seminggu
Pengubahsuaian dan penutupan
Hartanah ini ditutup dari 8 Februari 2026 hingga 1 Jun 2026 (tarikh tertakluk kepada perubahan).
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit dan kad debit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Juga dikenali sebagai
ZAYANE HOMES TANGER Tangier
ZAYANE HOMES TANGER Apartment
ZAYANE HOMES TANGER Apartment Tangier
Soalan lazim
Adakah ZAYANE HOMES TANGER dibuka pada masa ini?
Hartanah ini ditutup dari 8 Februari 2026 hingga 1 Jun 2026 (tarikh tertakluk kepada perubahan).
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di pangsapuri ini?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di pangsapuri ini?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di pangsapuri ini?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 11:00.
Ulasan
ZAYANE HOMES TANGER Ulasan
4.0
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
2.0
Kebersihan
Ulasan
Disahkan
4/10 Sederhana
10 Ogo 2025
Horriblement sale
L’hygiène de l’appartement laisse vraiment à désirer. Le linge de lit n’avait visiblement pas été lavé et les serviettes étaient dans le même état. J’ai dû faire appel à une femme de ménage et acheter de nouvelles serviettes. La cuisine était dans un état de saleté tel qu’elle était inutilisable, et il n’y avait même pas de bouteilles de gaz. Une expérience très décevante que je ne recommande pas.