Nikmati kunjungan ke Formiga dengan penginapan di Pousada Dona Terezinha. Tetamu boleh berendam di kolam renang terbuka, serta faedah percuma termasuk Wi-fi, letak kenderaan sendiri dan sarapan bufet setiap hari antara 7:00 dan 9:00.
Muzium Perbandaran Formiga - 10 min memandu - 4.2 km
Bergerak
Belo Horizonte (CNF-Lapangan Terbang Antarabangsa Tancredo Neves) - 109.1 batu/175.5 km
Restoran
Lourdes Confeitaria - 5 min memandu
Cervejaria Fürst Bier - 7 min memandu
Baba de Moça Confeitaria - 5 min memandu
Espaço Açai - 7 min memandu
Big Bif Lanches - 4 min memandu
Tentang hartanah ini
Pousada Dona Terezinha
Nikmati kunjungan ke Formiga dengan penginapan di Pousada Dona Terezinha. Tetamu boleh berendam di kolam renang terbuka, serta faedah percuma termasuk Wi-fi, letak kenderaan sendiri dan sarapan bufet setiap hari antara 7:00 dan 9:00.
Sekilas pandang
Saiz hotel
12 bilik
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
Arahan daftar masuk khas
Meja sambut tetamu dibuka setiap hari dari 8:00 - 19:00
Kakitangan berada di meja sambut tetamu untuk masa yang terhad
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
Haiwan peliharaan
Haiwan peliharaan dibenarkan menginap (anjing dan kucing sahaja, 1 ekor, sehingga 6 kg setiap haiwan peliharaan)*
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
Internet
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 25+ Mbps)
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri tidak berbumbung percuma di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan bufet percuma setiap pagi 7:00–9:00
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan (waktu terhad)
Kemudahan
Taman
Kolam renang terbuka
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
Televisyen
Kekal terhubung
Wi-fi percuma (berkelajuan 25+ Mbps)
Lain-lain
Atas permintaan
Fi & dasar
Kanak-kanak & katil tambahan
Ibu bapa atau penjaga sah yang mengembara dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mesti mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan kad pengenalan bergambar (misalnya, pasport) semasa daftar masuk. Untuk perjalanan antarabangsa ke Brazil, jika hanya ibu atau bapa yang mengembara dengan kanak-kanak, selain sijil kelahiran kanak-kanak dan kad pengenalan bergambar, ibu atau bapa berkenaan mesti juga mengemukakan surat kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Sekiranya ibu bapa atau penjaga sah, sebagaimana perlu, tidak dapat atau tidak rela memberi kebenaran ini, maka kebenaran kehakiman adalah perlu. Pelawat yang berhasrat untuk mengembara ke Brazil dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Brazil sebelum mengembara untuk mendapat maklumat lanjut.
Haiwan peliharaan
Haiwan perkhidmatan terkecuali daripada fi
Haiwan kesayangan dibenarkan dengan caj tambahan sebanyak BRL100 setiap haiwan kesayangan, sehari
Dasar
Caj tetamu tambahan mungkin dikenakan dan berbeza-beza, bergantung pada dasar hartanah.
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima kad kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Nombor Pendaftaran Hartanah 50.096.485/0001-37
Soalan lazim
Adakah kolam tersedia di Pousada Dona Terezinha?
Ya, terdapat kolam renang terbuka.
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Pousada Dona Terezinha?
Ya, kucing dan anjing dialu-alukan, dengan had sebanyak 1 ekor dan berat maksimum 6 kg untuk setiap haiwan kesayangan. Terdapat caj sebanyak BRL100 setiap haiwan kesayangan, sehari. Haiwan khidmat terkecuali daripada fi.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Pousada Dona Terezinha?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Pousada Dona Terezinha?
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari.
Apakah aktiviti yang tersedia di Pousada Dona Terezinha dan kawasan berdekatan?
Pousada Dona Terezinha mempunyai kolam renang terbuka dan taman.