10/10 Luar Biasa





























Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak.
Hartanah ini menerima kad kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 11:00.
Bergembira dengan aktiviti yang berdekatan seperti kembara berjalan kaki dan berbasikal daki gunung. Aktiviti rekreasi tambahan yang berdekatan termasuk menjelajah gua.
Ya, setiap bilik menampilkan balkoni atau laman dalam berperabot.
Tipis on the Guadalupe terletak di Jalan Sungai, sejauh 2 minit berjalan kaki dari Guadalupe River.
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu













