Dayin Serene Garden Hotel - Shanghai Hongqiao North Xinjing Metro Station terletak dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Tokong Jing'an dan Pusat Shanghai. Kedai kopi/kafe merupakan tempat yang sempurna untuk menjamu selera, dan selepas mengunjungi pusat kecergasan untuk bersenam, anda boleh bersantai sambil menikmati minuman di bar/ruang istirahat. Tambahan lagi, Daerah Beli belah Jalan Nanjing dan The Bund hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Beixinjing ialah 6 minit dan Stesen Songhong Road ialah 15 minit.
Pusat Persidangan Antarabangsa IBP - 19 min berjalan kaki - 1.6 km
Zon Ekonomi Hongqiao Linkong - 3 min memandu - 2.8 km
Lingkong SOHO - 4 min memandu - 3.1 km
The Bund - 19 min memandu - 15.3 km
Bergerak
Lapangan Terbang Antarabangsa Hongqiao (SHA) - 23 min memandu
Lapangan Terbang Antarabangsa Pudong (PVG) - 58 min memandu
Stesen Kereta Api Shanghai South - 12 min memandu
Stesen Kereta Api Nanxiang North - 13 min memandu
Stesen Kereta Api Shanghai Hongqiao - 22 min memandu
Stesen Beixinjing - 6 min berjalan kaki
Stesen Songhong Road - 15 min berjalan kaki
Stesen Weining Road - 28 min berjalan kaki
Restoran
Club Lounge - 3 min memandu
Lobby Lounge - 3 min memandu
McDonald's (麦当劳) - 2 min berjalan kaki
Manner Coffee - 4 min memandu
华德饭店 - 3 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Dayin Serene Garden Hotel - Shanghai Hongqiao North Xinjing Metro Station
Dayin Serene Garden Hotel - Shanghai Hongqiao North Xinjing Metro Station terletak dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Tokong Jing'an dan Pusat Shanghai. Kedai kopi/kafe merupakan tempat yang sempurna untuk menjamu selera, dan selepas mengunjungi pusat kecergasan untuk bersenam, anda boleh bersantai sambil menikmati minuman di bar/ruang istirahat. Tambahan lagi, Daerah Beli belah Jalan Nanjing dan The Bund hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Beixinjing ialah 6 minit dan Stesen Songhong Road ialah 15 minit.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
60 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
DONE
Arahan daftar masuk khas
Kakitangan meja hadapan akan menyambut tetamu ketika ketibaan di hartanah
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
Haiwan perkhidmatan dialu-alukan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 500+ Mbps (sesuai untuk 6+ orang atau 10+ peranti))
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Kawasan merokok yang ditetapkan (denda dikenakan)
Kemudahan hartanah
Makanan dan minuman
Sarapan penuh (surcaj) setiap hari 7:00–10:00
Restoran
Bar/ruang istirahat
Kedai kopi
Ketuhar gelombang mikro berkongsi
Peti sejuk berkongsi
Dispenser air
Bekerja jauh dari rumah
Ruang kerja berkongsi
Perkhidmatan
Meja/kaunter hadapan 24 jam
Bantuan pelancongan/tiket
Perkhidmatan pencucian kering/dobi
Tempat simpanan bagasi
Kemudahan
Taman
Pusat kecergasan
Ruang lokar
Dewan sambutan
Kebolehcapaian
Lif
Lebar pintu lif (sentimeter): 150
Laluan ke lif yang boleh diakses dengan kerusi roda
Laluan pintu masuk bercahaya
Kemudahan bilik
Keselesaan di rumah
Selipar
Seterika/papan seterika
Skrin tingkap
Tidur dengan nyenyak
Langsir/tirai gelap terus
Bilik kalis bunyi
Perkhidmatan "turndown"
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Pancuran mandi sahaja
Syampu
Pengering rambut
Tuala
Tisu tandas
Kekal terhubung
Wi-fi percuma (berkelajuan 500+ Mbps (sesuai untuk 6+ orang atau 10+ peranti))
Telefon
Pencetak
Lain-lain
Setiap hari
Buku panduan/pengesyoran
Peta tempatan
Fi & dasar
Kemudahan tambahan
Sarapan penuh ditawarkan dengan caj tambahan sebanyak kira-kira CNY 38 untuk dewasa dan CNY 19 untuk kanak-kanak
Haiwan peliharaan
Haiwan perkhidmatan terkecuali daripada fi
Dasar
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak.
Hartanah ini menerima kad kredit dan kad debit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Kelas hartanah
Kelas hartanah, yang disediakan oleh sistem pengadaran kami adalah berdasarkan jenis hartanah, kemudahan dan perkhidmatan.
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Dayin Serene Garden Hotel - Shanghai Hongqiao North Xinjing Metro Station?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan, namun haiwan perkhidmatan dialu-alukan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Dayin Serene Garden Hotel - Shanghai Hongqiao North Xinjing Metro Station?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di Dayin Serene Garden Hotel - Shanghai Hongqiao North Xinjing Metro Station.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Dayin Serene Garden Hotel - Shanghai Hongqiao North Xinjing Metro Station?
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari.
Apakah aktiviti yang tersedia di Dayin Serene Garden Hotel - Shanghai Hongqiao North Xinjing Metro Station dan kawasan berdekatan?
Dayin Serene Garden Hotel - Shanghai Hongqiao North Xinjing Metro Station mempunyai pusat kecergasan dan taman.
Adakah terdapat restoran di Dayin Serene Garden Hotel - Shanghai Hongqiao North Xinjing Metro Station atau kawasan berdekatan?
Ya, terdapat restoran di tapak hartanah.
Apakah suasana di sekitar Dayin Serene Garden Hotel - Shanghai Hongqiao North Xinjing Metro Station?
Dayin Serene Garden Hotel - Shanghai Hongqiao North Xinjing Metro Station terletak sejauh 6 minit berjalan kaki dari Stesen Beixinjing dan 16 minit berjalan kaki dari Jalan Xianxia.