Seluruh pangsapuri

Villa in Center of Split 3

Hartanah 2.0 bintang
Pangsapuri mudah sampai ke Split Riva

Pilih tarikh untuk melihat harga

Villa in Center of Split 3 terletak di lokasi yang strategik, dengan hanya 10 minit berjalan kaki dari Istana Diocletian dan Split Riva. Tambahan lagi, Pelabuhan Split dan Split Marina hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.

Kemudahan popular

  • Perkhidmatan pengangkutan lapangan terbang
  • Parkir tersedia
  • Wi-Fi percuma

Kemudahan utama (3)

  • Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang
  • Teres
  • Sewaan kereta di tapak

Hartanah serupa

Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
Split, Split-Dalmatia

Tempat berdekatan

  • Teater Negara Crotia - 5 min berjalan kaki - 0.5 km
  • Split Riva - 8 min berjalan kaki - 0.7 km
  • Katedral Saint Domnius - 8 min berjalan kaki - 0.7 km
  • Istana Diocletian - 8 min berjalan kaki - 0.7 km
  • Pelabuhan Split - 16 min berjalan kaki - 1.4 km

Bergerak

  • Split (SPU) - 34 min memandu
  • Pulau Brac (BWK) - 110 min memandu
  • Stesen Split - 14 min berjalan kaki
  • Stesen Split - 22 min berjalan kaki
  • Stesen Kaštel Stari - 28 min memandu
  • Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang
  • Pengangkutan ulang-alik kawasan

Restoran

  • ‪Sexy Cow - ‬4 min berjalan kaki
  • ‪kava 2 - ‬3 min berjalan kaki
  • ‪Bar Sistema - ‬4 min berjalan kaki
  • ‪Šetač - ‬5 min berjalan kaki
  • ‪Mokosh - ‬2 min berjalan kaki

Tentang hartanah ini

Villa in Center of Split 3

Villa in Center of Split 3 terletak di lokasi yang strategik, dengan hanya 10 minit berjalan kaki dari Istana Diocletian dan Split Riva. Tambahan lagi, Pelabuhan Split dan Split Marina hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.

Sekilas pandang

DONE

Tiba/Pulang

    • Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 18:00
    • Daftar masuk tanpa sentuh tersedia
    • Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
    • Masa daftar keluar adalah 10:00
    • Daftar keluar tanpa sentuh tersedia
DONE

Arahan daftar masuk khas

    • Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
    • Tetamu akan menerima e-mel yang mengandungi arahan daftar masuk khas dan maklumat pengambilan kunci sebelum ketibaan; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
    • Untuk membuat pengaturan daftar masuk sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
    • Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE

Diperlukan semasa mendaftar masuk

    • Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
    • ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
    • Umur daftar masuk minimum ialah 18
DONE

Haiwan peliharaan

    • Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI

Internet

    • Wi-fi percuma di tempat awam
LOCAL_PARKING

Tempat letak kereta

    • Parkir terhad di tapak hartanah
DONE

Maklumat lain

    • Kawasan merokok yang ditetapkan

Kemudahan hartanah

Perkhidmatan

  • Kereta sewa di tapak hartanah

Kemudahan

  • Teres

Kebolehcapaian

  • Pengangkutan ulang-alik boleh diakses
  • Pengangkutan ulang-alik lapangan terbang boleh diakses

Fi & dasar

Fi mandatori

Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
  • Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
  • Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Oktober - 31 Mac, EUR 1.86 seorang, semalam untuk dewasa; EUR 0.93 semalam untuk tetamu berumur 12-17 tahun. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun tahun.
  • Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 April - 30 September, EUR 2.65 seorang, semalam untuk dewasa; EUR 1.33 semalam untuk tetamu berumur 12-17 tahun. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun tahun.

Dasar

Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah.
Hos telah menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api dan alat pertolongan cemas di tapka hartanah.
Hartanah ini menerima kad debit atau kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Hartanah ini dibersihkan secara profesional.

Soalan lazim

Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Villa in Center of Split 3?

Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.

Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Villa in Center of Split 3?

Ya. Ruang parkir mungkin terhad.

Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Villa in Center of Split 3?

Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: 18:00. Masa daftar keluar adalah 10:00. daftar masuk dan daftar keluar tanpa sentuh tersedia.

Apakah suasana di sekitar Villa in Center of Split 3?

Villa in Center of Split 3 terletak sejauh 18 minit berjalan kaki dari Pelabuhan Split dan 8 minit berjalan kaki dari Istana Diocletian.