Apabila anda menginap di SunPalace Nishi-Shinjuku, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Lintasan Shibuya dan Istana Imperial Tokyo. Tambahan lagi, Taman Yoyogi dan Taman Nasional Shinjuku Gyoen hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Stesen Nishi-shinjuku-gochome ialah 11 minit dan Stesen Tochomae ialah 12 minit.
Taman Sentral Shinjuku - 2 min berjalan kaki - 0.2 km
Menara Bandar Raya Opera Tokyo - 5 min berjalan kaki - 0.4 km
Bangunan Kerajaan Metropolitan Tokyo - 6 min berjalan kaki - 0.5 km
Dewan Konsert Bandar Raya Opera Tokyo - 6 min berjalan kaki - 0.6 km
Bangunan Shinjuku Sumitomo - 12 min berjalan kaki - 1.1 km
Bergerak
Tokyo (HND-Haneda) - 39 min memandu
Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 84 min memandu
Stesen Hatsudai - 8 min berjalan kaki
Stesen Sangubashi - 12 min berjalan kaki
Stesen Minami-Shinjuku - 15 min berjalan kaki
Stesen Nishi-shinjuku-gochome - 11 min berjalan kaki
Stesen Tochomae - 12 min berjalan kaki
Stesen Shinsen-Shinjuku - 15 min berjalan kaki
Restoran
ニューヨークバー (New York Bar) - 3 min berjalan kaki
イタリアントマト Cafe Jr. - 5 min berjalan kaki
The Peak Lounge - 5 min berjalan kaki
めん屋桔梗 - 3 min berjalan kaki
SUBWAY - 5 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
SunPalace Nishi-Shinjuku
Apabila anda menginap di SunPalace Nishi-Shinjuku, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan dari Lintasan Shibuya dan Istana Imperial Tokyo. Tambahan lagi, Taman Yoyogi dan Taman Nasional Shinjuku Gyoen hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Stesen Nishi-shinjuku-gochome ialah 11 minit dan Stesen Tochomae ialah 12 minit.
Sekilas pandang
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 22:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada fi)
Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Kemudahan
Dibina pada 1984
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Parkir
Letak kenderaan sendiri tersedia dengan caj tambahan
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Hartanah ini menerima kad kredit.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di SunPalace Nishi-Shinjuku?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada caj).
Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di SunPalace Nishi-Shinjuku?
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 22:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar SunPalace Nishi-Shinjuku?
SunPalace Nishi-Shinjuku terletak sejauh 8 minit berjalan kaki dari Stesen Hatsudai dan 18 minit berjalan kaki dari Taman Yoyogi.