Apabila anda menginap di UN-Villa, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Universiti Waseda dan Taman Nasional Shinjuku Gyoen. Tambahan lagi, Kubah Tokyo dan Istana Imperial Tokyo hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Stesen Senkawa ialah 8 minit dan Stesen Higashi-Nagasaki ialah 10 minit.
Teater Metropolitan Tokyo - 4 min memandu - 2.0 km
Ruang Kesenian Metropolitan Tokyo - 4 min memandu - 2.0 km
Pusat Pembelajaran Keselamatan Nyawa Ikebukuro - 5 min memandu - 2.4 km
Taman Mejiro - 5 min memandu - 2.4 km
Bergerak
Tokyo (HND-Haneda) - 62 min memandu
Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 90 min memandu
Stesen Higashi-Nagasaki - 9 min berjalan kaki
Stesen Ekoda - 19 min berjalan kaki
Stesen Shiinamachi - 19 min berjalan kaki
Stesen Senkawa - 8 min berjalan kaki
Stesen Higashi-Nagasaki - 10 min berjalan kaki
Stesen Kanamecho - 14 min berjalan kaki
Restoran
バーミヤン - 8 min berjalan kaki
モスバーガー - 7 min berjalan kaki
ぎょうざの満洲千川駅前店 - 7 min berjalan kaki
エデン本店 - 8 min berjalan kaki
安曇野 - 8 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
UN-Villa
Apabila anda menginap di UN-Villa, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Universiti Waseda dan Taman Nasional Shinjuku Gyoen. Tambahan lagi, Kubah Tokyo dan Istana Imperial Tokyo hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Stesen Senkawa ialah 8 minit dan Stesen Higashi-Nagasaki ialah 10 minit.
Sekilas pandang
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 23:00
Masa daftar keluar adalah 11:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Kemudahan dobi
Kemudahan
Dibina pada 2024
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di UN-Villa?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di UN-Villa?
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 23:00. Masa daftar keluar adalah 11:00.
Apakah suasana di sekitar UN-Villa?
UN-Villa terletak di Toshima, sejauh 8 minit berjalan kaki dari Stesen Senkawa.