Di (Male Only)BEE-HIVE Sugamo, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Kubah Tokyo dan Taman Ueno. Tambahan lagi, Istana Imperial Tokyo dan Kuil Sensoji hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Sengoku ialah 11 minit dan Stesen Koshinzuka ialah 15 minit.
Tokong Togenukijizo Kogan - 6 min berjalan kaki - 0.5 km
Taman Rikugien - 12 min berjalan kaki - 1.1 km
Pusat Beli-belah Sunshine City - 4 min memandu - 2.0 km
Akuarium Sunshine - 4 min memandu - 2.0 km
Bergerak
Tokyo (HND-Haneda) - 52 min memandu
Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 85 min memandu
Stesen Sugamo - 2 min berjalan kaki
Stesen Komagome - 9 min berjalan kaki
Stesen Otsuka - 15 min berjalan kaki
Stesen Sengoku - 11 min berjalan kaki
Stesen Koshinzuka - 15 min berjalan kaki
Perhentian Trem Otsuka-ekimae - 15 min berjalan kaki
Restoran
焼肉 金剛苑 - 2 min berjalan kaki
日高屋 - 1 min berjalan kaki
サイゼリヤ - 2 min berjalan kaki
富士そば - 2 min berjalan kaki
麺や いま村 - 3 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
(Male Only)BEE-HIVE Sugamo
Di (Male Only)BEE-HIVE Sugamo, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Kubah Tokyo dan Taman Ueno. Tambahan lagi, Istana Imperial Tokyo dan Kuil Sensoji hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Sengoku ialah 11 minit dan Stesen Koshinzuka ialah 15 minit.
Sekilas pandang
Saiz hotel
54 bilik
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 Tengah Malam
Masa daftar keluar adalah 10:00
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada fi)
Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Kemudahan
Dibina pada 2023
Ruang lokar
Kebolehcapaian
Lif
Kemudahan bilik
Keselesaan di rumah
Selipar
Segarkan diri
Bidet
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Parkir
Letak kenderaan sendiri tersedia dengan caj tambahan
Dasar
Caj tetamu tambahan mungkin dikenakan dan berbeza-beza, bergantung pada dasar hartanah.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak.
Hartanah ini menerima kad kredit.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit, kad kredit
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di (Male Only)BEE-HIVE Sugamo?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada caj).
Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di (Male Only)BEE-HIVE Sugamo?
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 12:00 Tengah Malam. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar (Male Only)BEE-HIVE Sugamo?
(Male Only)BEE-HIVE Sugamo terletak di Toshima, sejauh 2 minit berjalan kaki dari Stesen Sugamo.