Di HJ Place Shibuya, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan sahaja dari Lintasan Shibuya dan Roppongi Hill. Tambahan lagi, Menara Tokyo dan Istana Imperial Tokyo hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam berada berdekatan: jarak Stesen Shibuya ialah 10 minit dengan berjalan kaki.
Shibuya Scramble Square - 14 min berjalan kaki - 1.2 km
Menara Cerulean - 17 min berjalan kaki - 1.4 km
Lintasan Shibuya - 17 min berjalan kaki - 1.5 km
Bergerak
Tokyo (HND-Haneda) - 41 min memandu
Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 79 min memandu
Stesen Ebisu - 4 min berjalan kaki
Stesen Daikan-yama - 10 min berjalan kaki
Stesen Naka-Meguro - 17 min berjalan kaki
Stesen Shibuya - 10 min berjalan kaki
Stesen Naka-Meguro - 16 min berjalan kaki
Stesen Hiro-o - 18 min berjalan kaki
Restoran
舞香 - 3 min berjalan kaki
旬菜料理 なかよし 明治通り店 - 3 min berjalan kaki
豆富食堂 - 2 min berjalan kaki
Good Luck Curry - 2 min berjalan kaki
山田屋まんじゅう - 2 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
HJ Place Shibuya
Di HJ Place Shibuya, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan sahaja dari Lintasan Shibuya dan Roppongi Hill. Tambahan lagi, Menara Tokyo dan Istana Imperial Tokyo hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam berada berdekatan: jarak Stesen Shibuya ialah 10 minit dengan berjalan kaki.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
13 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 22:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada fi)
Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Kakitangan berbilang bahasa
Kemudahan
Dibina pada 2024
Kemudahan bilik
Segarkan diri
Pengering rambut
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Parkir
Letak kenderaan sendiri tersedia dengan caj tambahan
Dasar
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak.
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di HJ Place Shibuya?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada caj).
Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di HJ Place Shibuya?
Masa mula daftar masuk: 16:00; Masa tamat daftar masuk: 22:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar HJ Place Shibuya?
HJ Place Shibuya terletak sejauh 10 minit berjalan kaki dari Stesen Shibuya dan 18 minit berjalan kaki dari Lintasan Shibuya.
Ulasan
HJ Place Shibuya Ulasan
10
Luar Biasa
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
10
Kebersihan
10
Kemudahan
10
Kakitangan & perkhidmatan
10
Keadaan hartanah & kemudahan
Ulasan
Disahkan
10/10 Luar biasa
21 Apr 2026
Very pleasant stay and it’s in a very convenient location.