Di Kin · Tengachaya 12-3, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan sahaja dari Menara Tsutenkaku dan Nipponbashi. Tambahan lagi, Abeno Harukas dan Dunia Spa hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Stesen Matsuda-cho ialah 3 minit dan Stesen Tengachaya North ialah 6 minit.
Osaka (KIX-Lapangan Terbang Antarabangsa Kansai) - 55 min memandu
Kobe (UKB) - 65 min memandu
Stesen Tengachaya - 9 min berjalan kaki
Stesen Kishinosato-tamade - 19 min berjalan kaki
Stesen Osaka-Abenobashi - 20 min berjalan kaki
Stesen Matsuda-cho - 3 min berjalan kaki
Stesen Tengachaya North - 6 min berjalan kaki
Stesen Imafune - 6 min berjalan kaki
Restoran
東明飯店 - 7 min berjalan kaki
鯛よし百番 - 7 min berjalan kaki
cafe マロニエ - 6 min berjalan kaki
夢幻蔵 - 7 min berjalan kaki
CHICKEN LAB - 8 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Kin · Tengachaya 12-3
Di Kin · Tengachaya 12-3, anda berada dalam lingkungan 5 minit pemanduan sahaja dari Menara Tsutenkaku dan Nipponbashi. Tambahan lagi, Abeno Harukas dan Dunia Spa hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Pengangkutan awam terletak berdekatan: jarak Stesen Matsuda-cho ialah 3 minit dan Stesen Tengachaya North ialah 6 minit.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
2 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 15:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada fi)
Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
Kemudahan hartanah
Kemudahan
Dibina pada 2024
Fi & dasar
Parkir
Letak kenderaan sendiri tersedia dengan caj tambahan
Dasar
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Kin · Tengachaya 12-3?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada caj).
Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Kin · Tengachaya 12-3?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 15:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar Kin · Tengachaya 12-3?
Kin · Tengachaya 12-3 terletak sejauh 3 minit berjalan kaki dari Stesen Matsuda-cho dan 16 minit berjalan kaki dari Dunia Spa.