Anda akan berada di lokasi yang luar biasa di AkiraHome Tsutenkaku, cuma 5 minit berjalan kaki dari Menara Tsutenkaku dan Dunia Spa. Tambahan lagi, Dotonbori dan Kyocera Dome Osaka hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Dobutsuen-mae ialah 5 minit dan Stesen Shin-imamiya-ekimae ialah 5 minit.
Ebisuhigashi, 2−9-1 Grand Heights, Hishitomi, Osaka, Osaka Prefecture, 556-0002
Tempat berdekatan
Dunia Spa - 2 min berjalan kaki - 0.2 km
Taman Tennoji - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Menara Tsutenkaku - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Nipponbashi - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Zoo Tennoji - 4 min berjalan kaki - 0.4 km
Bergerak
Osaka (ITM-Itami) - 30 min memandu
Osaka (KIX-Lapangan Terbang Antarabangsa Kansai) - 57 min memandu
Kobe (UKB) - 60 min memandu
Stesen Imamiya - 15 min berjalan kaki
Stesen Tennoji - 15 min berjalan kaki
Stesen Osaka-Abenobashi - 19 min berjalan kaki
Stesen Dobutsuen-mae - 5 min berjalan kaki
Stesen Shin-imamiya-ekimae - 5 min berjalan kaki
Stesen Ebisucho - 6 min berjalan kaki
Restoran
McDonald's - 2 min berjalan kaki
ジャンボ釣船 つり吉 - 2 min berjalan kaki
酒の穴 - 2 min berjalan kaki
つけ鴨うどん 鴨錦恵美須店 - 1 min berjalan kaki
あっちち本舗 通天閣店 - 1 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
AkiraHome Tsutenkaku
Anda akan berada di lokasi yang luar biasa di AkiraHome Tsutenkaku, cuma 5 minit berjalan kaki dari Menara Tsutenkaku dan Dunia Spa. Tambahan lagi, Dotonbori dan Kyocera Dome Osaka hanya mengambil masa 5 minit untuk tiba dengan menaiki kenderaan. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Dobutsuen-mae ialah 5 minit dan Stesen Shin-imamiya-ekimae ialah 5 minit.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
16 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 15:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada fi)
Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Kemudahan
Dibina pada 2024
Kebolehcapaian
Lif
Fi & dasar
Parkir
Letak kenderaan sendiri tersedia dengan caj tambahan
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di AkiraHome Tsutenkaku?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada caj).
Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di AkiraHome Tsutenkaku?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 15:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar AkiraHome Tsutenkaku?
AkiraHome Tsutenkaku terletak sejauh 5 minit berjalan kaki dari Stesen Dobutsuen-mae dan 3 minit berjalan kaki dari Menara Tsutenkaku.