Kaike・Honcho detached house

Hartanah 2.0 bintang
Hotel di Tokyo

Pilih tarikh untuk melihat harga

Apabila anda menginap di Kaike・Honcho detached house, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Tokyo Bay dan Taman Tepi Laut Odaiba. Tambahan lagi, Menara Tokyo dan Tokyo Big Sight hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.

Kemudahan popular

  • Parkir tersedia
  • Larangan merokok
  • Lokasi pengecasan kenderaan elektrik

Kemudahan utama (1)

  • Letak kenderaan sendiri

Pilihan bilik

Kaike Heiwajima Station 4mins / HND 14mins 8people

  • Boleh menampung 8
  • Wi-Fi percuma

Hartanah serupa

Mod logo
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!

Tentang kawasan sekitar

Peta
2-chōme-26-5 Ōmorihonchō, Tokyo, 0

Tempat berdekatan

  • Mata Air Panas Heiwajima - 12 min berjalan kaki - 1.1 km
  • Taman Shinagawa - 15 min berjalan kaki - 1.3 km
  • Shinagawa Aquarium - 19 min berjalan kaki - 1.6 km
  • Gimnasium Umum Bandar Ota - 3 min memandu - 2.1 km
  • Balapan Lumba Kuda Ohi - 4 min memandu - 3.1 km

Bergerak

  • Tokyo (HND-Haneda) - 22 min memandu
  • Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 75 min memandu
  • Stesen Heiwajima - 4 min berjalan kaki
  • Stesen Omorimachi - 12 min berjalan kaki
  • Stesen Omorikaigan - 14 min berjalan kaki
  • Stesen Ryutsu Center - 16 min berjalan kaki
  • Stesen Showajima - 25 min berjalan kaki

Restoran

  • ‪油そばの店 蜻蛉 - ‬4 min berjalan kaki
  • ‪さつまっこ - ‬3 min berjalan kaki
  • ‪にはち - ‬2 min berjalan kaki
  • ‪日高屋 - ‬4 min berjalan kaki
  • ‪CoCo壱番屋 京急平和島駅前店 - ‬4 min berjalan kaki

Tentang hartanah ini

Kaike・Honcho detached house

  • Apabila anda menginap di Kaike・Honcho detached house, anda berada dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Tokyo Bay dan Taman Tepi Laut Odaiba. Tambahan lagi, Menara Tokyo dan Tokyo Big Sight hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.

Sekilas pandang

DONE

Tiba/Pulang

    • Daftar masuk bermula jam 15:00
    • Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE

Arahan daftar masuk khas

    • Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE

Diperlukan semasa mendaftar masuk

    • Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
    • ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING

Tempat letak kereta

    • Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada fi)
    • Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
DONE

Maklumat lain

    • Hartanah bebas asap rokok

Kemudahan hartanah

Kemudahan

  • Dibina pada 2024

Kemudahan bilik

Makanan dan minuman

  • Akses dapur berkongsi

Fi & dasar

Fi mandatori

Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
  • Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.

Parkir

  • Letak kenderaan sendiri tersedia dengan caj tambahan

Dasar

Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.

Soalan lazim

Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Kaike・Honcho detached house?

Ya, terdapat letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada caj). Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.

Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Kaike・Honcho detached house?

Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 15:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.

Apakah suasana di sekitar Kaike・Honcho detached house?

Kaike・Honcho detached house terletak sejauh 4 minit berjalan kaki dari Stesen Heiwajima dan 20 minit berjalan kaki dari Shinagawa Aquarium.