4-min walk/4 lines/95m2+free garage/4BR 2T 2B terletak dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Tokyo Skytree dan Kuil Sensoji. Tambahan lagi, Taman Ueno dan Forum Antarabangsa Tokyo hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.
Lihat semua foto untuk 4-min Walk From Station / 4 Train Lines Available / 3-story Detached House / Parking / Direct Access To Asakusa, Ueno, Ginza, Skytree, And Airports
4-min Walk From Station / 4 Train Lines Available / 3-story Detached House / Parking / Direct Access To Asakusa, Ueno, Ginza, Skytree, And Airports
Within walking distance to Shinjuku | 4 min walk to nearest station | Entire 3BR house 75㎡ | Sleeps up to 10 | Family-friendly | High-speed Wi-Fi | Shibuya, Tokyo
Shibuya
Within walking distance to Shinjuku | 4 min walk to nearest station | Entire 3BR house 75㎡ | Sleeps up to 10 | Family-friendly | High-speed Wi-Fi | Shibuya, Tokyo
Tempat Suci Takasagotenso - 3 min berjalan kaki - 0.3 km
Tokong Shibamata Taishakuten - 4 min memandu - 1.7 km
Dewan Memorial Katsushika Shibamata Torasan - 5 min memandu - 1.7 km
Yamamototei - 5 min memandu - 1.7 km
Pusat Kebudayaan Katsushika Symphony Hills - 8 min memandu - 3.4 km
Bergerak
Tokyo (HND-Haneda) - 59 min memandu
Tokyo (NRT-Lapangan Terbang Antarabangsa Narita) - 74 min memandu
Stesen Keisei-Takasago - 5 min berjalan kaki
Stesen Aoto - 14 min berjalan kaki
Stesen Shibamata - 18 min berjalan kaki
Restoran
三松 - 15 min berjalan kaki
SUBWAY - 15 min berjalan kaki
バーミヤン - 15 min berjalan kaki
地鶏料理・うなぎ 鳥勝 - 14 min berjalan kaki
鳳龍軒 - 7 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
4-min walk/4 lines/95m2+free garage/4BR 2T 2B
4-min walk/4 lines/95m2+free garage/4BR 2T 2B terletak dalam lingkungan 10 minit pemanduan dari Tokyo Skytree dan Kuil Sensoji. Tambahan lagi, Taman Ueno dan Forum Antarabangsa Tokyo hanya mengambil masa yang singkat untuk tiba dengan menaiki kenderaan.
Sekilas pandang
DONE
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 16:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Perkhidmatan
Tempat simpanan bagasi
Kakitangan berbilang bahasa
Kemudahan
Dibina pada 2024
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Hartanah ini menerima wang tunai.
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di 4-min walk/4 lines/95m2+free garage/4BR 2T 2B?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma. Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di 4-min walk/4 lines/95m2+free garage/4BR 2T 2B?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 16:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar 4-min walk/4 lines/95m2+free garage/4BR 2T 2B?
4-min walk/4 lines/95m2+free garage/4BR 2T 2B terletak di Katsushika, sejauh 5 minit berjalan kaki dari Stesen Keisei-Takasago.