Sorrento Square Suites terletak di lokasi yang strategik, dengan hanya 10 minit berjalan kaki dari Piazza Tasso dan Marina Sorrento. Selain itu, rumah tamu ini terletak 0.1 mi (0.1 km) dari Corso Italia dan 0.8 mi (1.2 km) dari Pantai Sorrento.
Deep Valley of the Mills - 2 min berjalan kaki - 0.2 km
Piazza Sant'Antonino - 2 min berjalan kaki - 0.2 km
Lif Sorrento - 5 min berjalan kaki - 0.5 km
Bergerak
Lapangan Terbang Antarabangsa Naples (NAP) - 89 min memandu
Salerno (QSR-Costa d'Amalfi) - 99 min memandu
Stesen Sorrento - 4 min berjalan kaki
Stesen Sant'Agnello - 24 min berjalan kaki
S. Agnello - 24 min berjalan kaki
Restoran
Fauno Bar - 1 min berjalan kaki
Mamma Che Pasta - 3 min berjalan kaki
Bar Syrenuse - 1 min berjalan kaki
Bar del Carmine - 1 min berjalan kaki
Pizzeria Aurora - 1 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Sorrento Square Suites
Sorrento Square Suites terletak di lokasi yang strategik, dengan hanya 10 minit berjalan kaki dari Piazza Tasso dan Marina Sorrento. Selain itu, rumah tamu ini terletak 0.1 mi (0.1 km) dari Corso Italia dan 0.8 mi (1.2 km) dari Pantai Sorrento.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
3 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 20:30
Daftar masuk lewat tertakluk kepada ketersediaan
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu akan menerima e-mel dalam masa 24 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk; hos anda akan menyambut anda
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 48 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Jika anda merancang untuk tiba selepas 12:00 tengah hari, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 50+ Mbps)
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Tiada parkir di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Aktiviti menarik
Lawatan kilang wain berhampiran
Perkhidmatan
Perkhidmatan rencam
Bantuan pelancongan/tiket
Kebolehcapaian
Aras atas boleh diakses dengan tangga sahaja
Lantai jubin di dalam bilik
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
46-inci TV skrin rata
Saluran TV digital
Keselesaan di rumah
Penyaman udara dan sistem pemanasan kawalan suhu
Cerek elektrik
Jubah mandi dan selipar
Seterika/papan seterika (atas permintaan)
Tidur dengan nyenyak
Langsir/tirai gelap terus
Bilik kalis bunyi
Segarkan diri
Bilik mandi persendirian
Pancuran mandi sahaja
Kelengkapan dandanan diri percuma
Pengering rambut
Tuala
Tisu tandas
Kekal terhubung
Meja
Wi-fi percuma (berkelajuan 50+ Mbps)
Makanan dan minuman
Peti sejuk mini
Air botol percuma
Lain-lain
Atas permintaan
Peti besi dalam bilik
Buku panduan/pengesyoran
Peta tempatan
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 November - 31 Mac, EUR 0.00 seorang, semalam, sehingga 7 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 18 tahun tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 April - 31 Oktober, EUR 4.00 seorang, semalam, sehingga 7 malam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 18 tahun tahun.
Kemudahan tambahan
Daftar masuk lewat antara 20:30 dan 2:00 boleh diaturkan dengan caj tambahan
Kanak-kanak & katil tambahan
Semua tetamu, termasuk kanak-kanak, perlu hadir semasa daftar masuk dan menunjukkan pasport atau kad pengenalan bergambar mereka yang dikeluarkan oleh kerajaan.
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api di tapak.
Hartanah ini menerima kad kredit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit
Urus niaga tunai di hartanah ini tidak boleh melebihi EUR 5000, disebabkan peraturan negara. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan tempahan.
Nombor Pendaftaran Hartanah IT063080B4QH8FXD4E
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Sorrento Square Suites?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Sorrento Square Suites?
Maaf, tiada tempat letak kenderaan di tapak hartanah di Sorrento Square Suites.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Sorrento Square Suites?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 20:30. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar Sorrento Square Suites?
Sorrento Square Suites terletak sejauh 4 minit berjalan kaki dari Stesen Sorrento dan 9 minit berjalan kaki dari Marina Sorrento.
Ulasan
Ulasan
10
Luar Biasa
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
10
Kebersihan
10
Kemudahan
10
Kakitangan & perkhidmatan
10
Keadaan hartanah & kemudahan
Ulasan
Disahkan
10/10 Luar biasa
25 Apr 2026
Incrível, ótima localização e muito limpo
Luiz Miguel
Luiz Miguel, perjalanan 4 malam
Disahkan
10/10 Luar biasa
26 Mac 2026
Really clean room, really helpful the host was absolutely friendly. The water pressure was absolutely perfect. Best location view and accessibility.