TUI Sensimar Kalamota Island Resort - 3 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Apartments Maria Kolocep- Studio Apartment With Terrace and Sea View
Nikmati kunjungan ke Dubrovnik dengan penginapan di Apartments Maria Kolocep- Studio Apartment With Terrace and Sea View.
Sekilas pandang
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 23:00
Umur minimum daftar masuk - 21 tahun
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu akan menerima e-mel dengan maklumat daftar masuk
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 21
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri percuma di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Kemudahan
Teres
Kemudahan bilik
Hiburan sepanjang masa
Saluran TV digital
Keselesaan di rumah
Penyaman udara
Pembancuh kopi/teh
Cerek elektrik
Seterika/papan seterika
Tidur dengan nyenyak
Cadar katil disediakan
Segarkan diri
Pancuran mandi sahaja
Pengering rambut
Makanan dan minuman
Peti Sejuk
Dapur
Ketuhar
Pembakar roti
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Oktober - 31 Mac, EUR 1.85 seorang, semalam untuk dewasa; EUR 0.93 semalam untuk tetamu berumur 12-17 tahun. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun tahun.
Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 April - 30 September, EUR 2.65 seorang, semalam untuk dewasa; EUR 1.33 semalam untuk tetamu berumur 12-17 tahun. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun tahun.
Dasar
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima kad kredit. Wang tunai tidak diterima.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit, kad kredit
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di Apartments Maria Kolocep- Studio Apartment With Terrace and Sea View?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Apartments Maria Kolocep- Studio Apartment With Terrace and Sea View?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Apartments Maria Kolocep- Studio Apartment With Terrace and Sea View?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 23:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar Apartments Maria Kolocep- Studio Apartment With Terrace and Sea View?
Apartments Maria Kolocep- Studio Apartment With Terrace and Sea View terletak sejauh 2 minit berjalan kaki dari Pantai Donje Celo dan 16 minit berjalan kaki dari Pantai Gornje Celo.