Nikmati kunjungan ke Fernando de Noronha dengan penginapan di casa do caia. Anda akan dapat menikmati manfaat percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri.
R. Maj. Costa, 270, 270, Fernando de Noronha, PE, 53990-000
Tempat berdekatan
Dataran Flamboyant - 5 min berjalan kaki - 0.5 km
Pantai Cachorro - 12 min berjalan kaki - 1.0 km
Kubu Remedios - 12 min berjalan kaki - 1.0 km
Pantai Meio - 14 min berjalan kaki - 1.2 km
Pantai Conceicao - 17 min berjalan kaki - 1.5 km
Bergerak
Fernando de Noronha (FEN) - 9 min memandu
Restoran
Loja da Mãezinha - 10 min berjalan kaki
Bar do Meio - 15 min berjalan kaki
Cacimba - 5 min berjalan kaki
Bar Duda Rei - 19 min berjalan kaki
Bar do Cachorro - 9 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
casa do caia
Nikmati kunjungan ke Fernando de Noronha dengan penginapan di casa do caia. Anda akan dapat menikmati manfaat percuma seperti Wi-fi dan letak kenderaan sendiri.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
4 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa
Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari
DONE
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Tetamu akan menerima e-mel dalam masa 24 jam sebelum ketibaan yang mengandungi arahan daftar masuk; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
DONE
Kanak-kanak
Ibu bapa dikehendaki membawa sijil lahir anak dan ID foto*
DONE
Haiwan peliharaan
Haiwan kesayangan tidak dibenarkan
WIFI
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik (kelajuan: 25+ Mbps)
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri tidak berbumbung percuma di tapak hartanah
Kemudahan bilik
Kekal terhubung
Wi-fi percuma (berkelajuan 25+ Mbps)
Lain-lain
Sekali sepenginapan
Fi & dasar
Deposit boleh dibayar balik
Deposit boleh dibayar melalui pindahan wang melalui bank dan perlu dijelaskan dalam masa 24 jam selepas membuat tempahan
Kanak-kanak & katil tambahan
Ibu bapa atau penjaga sah yang mengembara dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mesti mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan kad pengenalan bergambar (misalnya, pasport) semasa daftar masuk. Untuk perjalanan antarabangsa ke Brazil, jika hanya ibu atau bapa yang mengembara dengan kanak-kanak, selain sijil kelahiran kanak-kanak dan kad pengenalan bergambar, ibu atau bapa berkenaan mesti juga mengemukakan surat kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Sekiranya ibu bapa atau penjaga sah, sebagaimana perlu, tidak dapat atau tidak rela memberi kebenaran ini, maka kebenaran kehakiman adalah perlu. Pelawat yang berhasrat untuk mengembara ke Brazil dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Brazil sebelum mengembara untuk mendapat maklumat lanjut.
Dasar
Hartanah ini mempunyai ruang luar, seperti balkoni, laman dalam, teres, yang mungkin tidak sesuai untuk kanak-kanak. Jika anda mempunyai kebimbangan, kami mengesyorkan agar anda menghubungi hartanah sebelum ketibaan anda untuk mengesahkan jika pihak hartanah dapat menempatkan anda di bilik yang sesuai.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Soalan lazim
Adakah haiwan kesayangan dibenarkan di casa do caia?
Maaf, haiwan kesayangan tidak dibenarkan.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di casa do caia?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri percuma.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di casa do caia?
Masa mula daftar masuk: 14:00; Masa tamat daftar masuk: pada bila-bila masa. Masa daftar keluar adalah 12:00 tengah hari.
Apakah suasana di sekitar casa do caia?
Casa do caia terletak sejauh 8 minit berjalan kaki dari Dataran Flamboyant dan 10 minit berjalan kaki dari Kubu Remedios.