Hanya tetamu berdaftar yang dibenarkan dalam bilik tamu.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pengesan karbon monoksida, pemadam api, pengesan asap, alat pertolongan cemas, dan pengadang tingkap di tapak.
Nama pada kad kredit yang digunakan untuk membayar caj sampingan semasa daftar masuk hendaklah sama dengan nama utama dalam tempahan bilik.
Hartanah ini menerima kad kredit, kad debit dan wang tunai.
Kad kredit diterima: kad kredit, kad kredit
Transaksi tanpa tunai tersedia.
Fi untuk makan malam gala Malam Krismas wajib termasuk dalam jumlah harga yang dipaparkan untuk penginapan pada 24 Disember.
Fi untuk makan malam gala Tahun Baharu wajib termasuk dalam jumlah harga yang dipaparkan untuk penginapan pada 31 Disember.
Fi untuk makan malam gala Tahun Baharu wajib termasuk dalam jumlah harga yang dipaparkan untuk penginapan pada 1 Januari.
Harap maklum bahawa norma budaya dan dasar tetamu mungkin berbeza mengikut negara dan hartanah. Dasar yang disenaraikan diberikan oleh hartanah.
Tetamu mempunyai akses kepada perkhidmatan dan kemudahan (kecuali tempat makan) di hartanah rakan kongsi bersebelahan, Kamelya K Club dan Fulya Hotel.
Nombor Pendaftaran Hartanah 2078