Temui harga yang lebih baik?
Beritahu kami dan kami akan memadankannya.Maklumat lanjutBuka dalam tetingkap baharu
Hostel tanpa kemudahan tambahan di Belo Horizonte
Ingat, kumpulkan 10 cap dan dapatkan 1 malam reward*
Kos letak kenderaan sendiri adalah BRL10.00 sepenginapan
Sarapan Eropah ditawarkan dengan caj tambahan sebanyak BRL 7.00 seorang (anggaran)
Perkhidmatan pengangkutan ulang-alik lapangan terbang ditawarkan dengan caj tambahan sebanyak BRL 90.00 seorang (perjalanan pergi balik)
Perkhidmatan pengangkutan ulang-alik kawasan ditawarkan dengan caj tambahan
Ibu bapa atau penjaga sah yang mengembara dengan kanak-kanak di bawah umur 18 tahun mesti mengemukakan sijil kelahiran kanak-kanak tersebut dan kad pengenalan bergambar (misalnya, pasport) semasa daftar masuk. Untuk perjalanan antarabangsa ke Brazil, jika hanya ibu atau bapa yang mengembara dengan kanak-kanak, selain sijil kelahiran kanak-kanak dan kad pengenalan bergambar, ibu atau bapa berkenaan mesti juga mengemukakan surat kebenaran perjalanan yang ditandatangani oleh ibu atau bapa yang tidak ikut bersama dan diperakui oleh notari. Sekiranya ibu bapa atau penjaga sah, sebagaimana perlu, tidak dapat atau tidak rela memberi kebenaran ini, maka kebenaran kehakiman adalah perlu. Pelawat yang berhasrat untuk mengembara ke Brazil dengan kanak-kanak harus berunding dengan pejabat konsulat Brazil sebelum mengembara untuk mendapat maklumat lanjut.
Bilik mesra haiwan kesayangan boleh diminta dengan menghubungi hartanah di nombor yang terdapat pada pengesahan tempahan.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Untuk pengangkutan pindahan, tetamu harus menghubungi hartanah sebelum ketibaan di nombor yang terdapat pada pengesahan tempahan.
Hartanah ini menerima kad kredit.
Kami telah menyertakan segala caj yang diberikan kepada kami oleh hartanah ini. Walau bagaimanapun, caj boleh berbeza-beza, misalnya, berdasarkan tempoh penginapan atau jenis unit yang anda tempah.
Bruno, Perjalanan lain, 3 Mei 2018
Ulasan tetamu Hotels.com yang asli