Seluruh pangsapuri
Apartments Bellator
Pangsapuri di Dobrinj
Pilih tarikh untuk melihat harga
Galeri foto untuk Apartments Bellator





Apartments Bellator ialah pilihan penginapan yang bagus di Dobrinj. Kolam renang terbuka bermusim dan taman merupakan sorotan lain, dan semua pangsapuri menawarkan TV skrin rata dan peti sejuk.
Ulasan
8.4 daripada 10
Sangat baik
Kemudahan popular
Pilihan bilik
Penapis yang tersedia untuk bilik
Menunjukkan 6 daripada 6 bilik
Lihat semua foto untuk Classic Studio (4)

Classic Studio (4)
Sorotan
Dek/laman dalam
Halaman
Penyaman udara
Katil bayi/kot percuma
Dapur kecil
Peti sejuk
TV skrin rata
Pengering rambut
Lihat semua foto untuk Classic Apartment (9)

Classic Apartment (9)
Sorotan
Dek/laman dalam
Halaman
Penyaman udara
Katil bayi/kot percuma
Dapur
Peti sejuk
TV skrin rata
2 bilik tidur
Lihat semua foto untuk Classic Studio (8)

Classic Studio (8)
Sorotan
Dek/laman dalam
Halaman
Penyaman udara
Katil bayi/kot percuma
Dapur kecil
Peti sejuk
TV skrin rata
Pengering rambut
Lihat semua foto untuk Classic Apartment (2)

Classic Apartment (2)
Sorotan
Dek/laman dalam
Halaman
Penyaman udara
Katil bayi/kot percuma
Dapur
Peti sejuk
TV skrin rata
2 bilik tidur
Lihat semua foto untuk Classic Studio (3)

Classic Studio (3)
Sorotan
Dek/laman dalam
Halaman
Penyaman udara
Katil bayi/kot percuma
Dapur kecil
Peti sejuk
TV skrin rata
Pengering rambut
Lihat semua foto untuk Classic Apartment (5)

Classic Apartment (5)
Sorotan
Dek/laman dalam
Halaman
Penyaman udara
Katil bayi/kot percuma
Dapur
Peti sejuk
TV skrin rata
2 bilik tidur
Hartanah serupa

Apartment Reful
Apartment Reful
- Kemudahan dobi
- Tempat letak kenderaan percuma
- Wi-fi percuma
- Spa
9.4 daripada 10, Luar Biasa, 3 ulasan
Harga ialah RM253
RM291 jumlah
termasuk cukai & fi
28 Mac - 29 Mac
Log masuk untuk melihat diskaun dan faedah yang layak. Lebih banyak ganjaran untuk lebih banyak pengembaraan!
Tentang kawasan sekitar

Jesenovica 142, Dobrinj, Primorje-Gorski Kotar, 51515
Tentang hartanah ini
Sekilas pandang
Kemudahan hartanah
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
- Cukai bandar raya dikenakan dan akan dikutip di hartanah. Cukai ini dilaraskan mengikut musim dan mungkin tidak dikenakan sepanjang tahun. Pengecualian atau pengurangan lain boleh dikenakan. Untuk butiran lanjut, sila hubungi hartanah menggunakan maklumat dalam pengesahan yang diterima selepas membuat tempahan.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 Oktober - 31 Mac, EUR0.93 seorang, semalam untuk dewasa; EUR0.46 semalam untuk tetamu berumur 12-17 tahun. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun.
- Cukai dikenakan oleh bandar: Dari 1 April - 30 September, EUR1.33 seorang, semalam untuk dewasa; EUR0.66 semalam untuk tetamu berumur 12-17 tahun. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak berumur bawah 12 tahun.
- Fi pembersihan: EUR39 setiap penginapan, sepenginapan
Kanak-kanak & katil tambahan
- Tetamu mesti menghubungi hartanah ini lebih awal untuk menempah katil bayi
Kolam, spa & gimnasium (jika berkenaan)
- Kolam renang bermusim dibuka dari Mei hingga September
Dasar
Hanya tetamu berdaftar yang dibenarkan dalam bilik tamu.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Hartanah ini menerima wang tunai.
Juga dikenali sebagai
Apartments Bellator Dobrinj
Apartments Bellator Apartment
Apartments Bellator Apartment Dobrinj
Soalan lazim
Apartments Bellator Ulasan
Ulasan
8.4
Sangat Baik
68 ulasan luaran
Destinasi yang paling popular
Hotel
Hotel di Taman Desa HarmoniHotel di Kampung Lubuk KelubiHotel berdekatan Sungai KeladiHotel berdekatan Pantai Teluk CempedakHotel berdekatan Pasar Kim YongHotel di La JandaThistle Johor BahruHotel berdekatan Menara CondongHotel di BinsulokHotel berdekatan Patung Buddha BesarHotel berdekatan Masjid Al-HanaSPOT ON 89954 D'yan ChaletGrand Andaman ResortHotel Mutiara KGMMBHotel berdekatan Sunway Putra MallHotel di Dampierre-en-CrotTanarimba BentongHotel di SungkaiHotel Primera SuiteSabah Tea ResortHotel di Kampung Tok BidanHotel di NyalasEmerald Puteri HotelMri Homestay Sg Buloh - Studio Unit With Chargeable Private PoolLuna Stay by YolodgeHotel di Pangkor LautO'Boutique Suites HotelThe Jerai Hotel Sungai PetaniNew Wave Hotel MelawatiGM Homestay Kelibang