Airport Direct Apartment 1min from Namba Station menawarkan lokasi yang strategik, berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Dotonbori dan Nipponbashi. Tambahan lagi, Teater Namba Grand Kagetsu dan Pasar Kuromon hanya mengambil masa 10 minit untuk tiba dengan berjalan kaki. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Namba (Nankai) ialah 2 minit dan Stesen Namba ialah 8 minit.
Teater Namba Grand Kagetsu - 6 min berjalan kaki - 0.5 km
Pasar Kuromon - 8 min berjalan kaki - 0.7 km
Dotonbori - 9 min berjalan kaki - 0.8 km
Papan Iklan Glico Dotonbori - 10 min berjalan kaki - 0.9 km
Bergerak
Osaka (ITM-Itami) - 30 min memandu
Osaka (KIX-Lapangan Terbang Antarabangsa Kansai) - 57 min memandu
Kobe (UKB) - 60 min memandu
Stesen Osaka-Namba - 8 min berjalan kaki
Stesen Kitntetsu-Nipponbashi - 11 min berjalan kaki
Stesen Sakuragawa - 18 min berjalan kaki
Stesen Namba (Nankai) - 2 min berjalan kaki
Stesen Namba - 8 min berjalan kaki
Stesen JR Namba - 9 min berjalan kaki
Restoran
Starbucks - 2 min berjalan kaki
天下一品 難波ウインズ前店 - 1 min berjalan kaki
マクドナルド - 1 min berjalan kaki
Cafe&Diner #702 Nana Maru Ni - 4 min berjalan kaki
餃子の王将 難波西店 - 2 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Airport Direct Apartment 1min from Namba Station
Airport Direct Apartment 1min from Namba Station menawarkan lokasi yang strategik, berada dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Dotonbori dan Nipponbashi. Tambahan lagi, Teater Namba Grand Kagetsu dan Pasar Kuromon hanya mengambil masa 10 minit untuk tiba dengan berjalan kaki. Hartanah ini terletak berdekatan dengan pengangkutan awam: jarak Stesen Namba (Nankai) ialah 2 minit dan Stesen Namba ialah 8 minit.
Sekilas pandang
DONE
Saiz hotel
3 bilik
DONE
Tiba/Pulang
Daftar masuk bermula jam 16:00
Masa daftar keluar adalah 10:00
DONE
Arahan daftar masuk khas
Maklumat yang disediakan oleh pihak hartanah mungkin diterjemahkan menggunakan alat terjemahan automatik
DONE
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
LOCAL_PARKING
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada fi)
Tempat pengecasan kenderaan elektrik di tapak hartanah
DONE
Maklumat lain
Kawasan merokok yang ditetapkan
Kemudahan hartanah
Kemudahan
Dibina pada 2019
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Satu cukai bandar mungkin dikutip di hartanah. Cukai bandar adalah antara JPY 100 hingga JPY 10,000 seorang, setiap malam, bergantung pada kadar harga bilik setiap malam. Sila ambil perhatian bahawa pengecualian tambahan mungkin terpakai. Untuk mendapatkann maklumat lanjut, sila hubungi pihak hartanah menggunakan maklumat yang terdapat pada pengesahan tempahan yang diterima selepas membuat tempahan.
Parkir
Letak kenderaan sendiri tersedia dengan caj tambahan
Dasar
Kementerian Kesihatan, Buruh dan Hal Ehwal Jepun menghendaki semua pelawat antarabangsa memberikan nombor pasport dan kewarganegaraan mereka semasa mendaftar di mana-mana kemudahan penginapan (rumah penginapan, hotel, motel, dsb.). Selain itu, tuan punya penginapan dikehendaki membuat salinan pasport bagi semua tetamu yang mendaftar dan menyimpan salinan itu dalam fail.
Soalan lazim
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di Airport Direct Apartment 1min from Namba Station?
Ya, terdapat letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (tertakluk kepada caj).
Pengecasan kenderaan elektrik tersedia.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di Airport Direct Apartment 1min from Namba Station?
Anda boleh mendaftar masuk bermula jam 16:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Apakah suasana di sekitar Airport Direct Apartment 1min from Namba Station?
Airport Direct Apartment 1min from Namba Station terletak sejauh 2 minit berjalan kaki dari Stesen Namba (Nankai) dan 9 minit berjalan kaki dari Dotonbori.