2/10 Lemah
2 Sep 2025
Asla önermiyorum
Barcelona seyahatimizde bu oteli tercih ettik fakat maalesef deneyimimiz oldukça hayal kırıklığı yarattı.
Odaya ilk girdiğimizde yoğun ve rahatsız edici bir koku vardı, maalesef bu koku iki gün boyunca hiç geçmedi. Camları açınca klima çalışmadığı için havalandırma şansı bulamadık; kapalı kalsın desek sıcak, açık kalsın desek koku… Sonuçta ikisini de dengeleyemedik. “Ekolojik otel” konsepti olduğunu orada öğrendik, ancak bunun otel içinde daha açık belirtilmesini beklerdim.
Temizlik konusunda da ciddi sıkıntılar vardı. Odaya girdiğimizde nevresimler takılı değildi, biz kendimiz yerleştirmek zorunda kaldık. Yataklarda saçlar vardı, banyo da yeterince temiz değildi. Ranzalar sürekli gıcırdıyor, uyumayı zorlaştırıyordu. Fotoğraflardaki odalarla gerçek arasında da belirgin bir fark vardı; resimlerde gördüklerimizle hiç bağdaşmıyordu.
Duşta ise ayrı bir problem yaşadık. Su sürekli akmıyor, elinizi sürekli basılı tutmanız gerekiyor. Böyle bir sistemin “ekolojik” adı altında kullanıcıya bu kadar zahmet çıkarması bana pek mantıklı gelmedi.
Konum olarak şehir merkezine yakın olacağını düşünerek tercih etmiştik, ama yürüyerek ortalama bir merkeze ulaşmak 35–40 dakika, sahile gitmek de 20–25 dakika sürdü. Yani toplu taşıma kullanmadan burada kalmak imkânsıza yakın. Oda anahtarı için kişi başı 10 Euro depozito alınıyor ve her oda için sadece tek anahtar veriliyor, bu da kalabalık gruplar için oldukça kısıtlayıcı. Ayrıca valiz koyacak alan neredeyse hiç yoktu; dört kişi aynı anda hareket
Pengembara yang disahkan
Perjalanan 2 malam bersama rakan
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan