Pangsapuri ini menawarkan lokasi yang strategik, terletak dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Kastil Cesky Krumlov. Pangsapuri menampilkan kemudahan seperti dapur kecil, disertakan dengan TV skrin rata dan Wi-fi percuma.
Ulasan
8.88.8 daripada 10
Cemerlang
Seluruh pangsapuri
2 bilik tidur2 bilik mandiBoleh menampung 4
Kemudahan popular
Parkir tersedia
Kawasan istirahat
Peti sejuk
Dapur kecil
Larangan merokok
Wi-fi percuma
Kemudahan utama (3)
Letak kenderaan sendiri
Teres
Tempat simpanan bagasi
Keselesaan seperti di rumah (6)
2 bilik tidur
Dapur kecil
Bilik mandi persendirian
Ruang tamu
Televisyen
Teres
Pilihan bilik
Lihat semua foto untuk Apartment, 2 Bedrooms, 2 Bathrooms
The Museum of wax scupltures and Musem of exectuion right - 1 min berjalan kaki
Church of St Jošt - 4 min berjalan kaki
Krumlov Mill - 4 min berjalan kaki
Kastil Cesky Krumlov - 7 min berjalan kaki
Bergerak
Holkov Station - 21 min memandu
Stesen Ceske Budejovice - 26 min memandu
Horni Dvoriste Station - 29 min memandu
Restoran
Authentic Cafe - 1 min berjalan kaki
Gelateria Monnalisa - 1 min berjalan kaki
Bistro 53 Beer Point - 2 min berjalan kaki
Hanoi Memories - 1 min berjalan kaki
Krčma Šatlava - 1 min berjalan kaki
Tentang hartanah ini
Seluruh tempat
Anda akan mendapat seluruh pangsapuri untuk anda dan hanya kongsi dengan tetamu lain dalam kumpulan anda.
Apartman Baron
Pangsapuri ini menawarkan lokasi yang strategik, terletak dalam lingkungan 10 minit berjalan kaki dari Kastil Cesky Krumlov. Pangsapuri menampilkan kemudahan seperti dapur kecil, disertakan dengan TV skrin rata dan Wi-fi percuma.
Bahasa
Bahasa Czech, Bahasa Inggeris
Sekilas pandang
Saiz hartanah
1 pangsapuri
Tiba/Pulang
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00
Umur minimum daftar masuk - 18 tahun
Masa daftar keluar adalah 10:00
Arahan daftar masuk khas
Tiada meja sambut tetamu di hartanah ini
Lokasi daftar masuk berbeza daripada lokasi hartanah; pergi ke: [office for CHECK-IN: Apartments Kájovská 63 (entrance from Hradební street), green building]
Tetamu yang merancang untuk tiba di luar waktu daftar masuk biasa mesti menghubungi hartanah lebih awal untuk mendapatkan arahan daftar masuk dan maklumat pengambilan kunci; akses adalah menerusi pintu masuk persendirian
Untuk membuat pengaturan daftar masuk, sila hubungi hartanah sekurang-kurangnya 24 jam sebelum ketibaan menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Jika anda merancang untuk tiba selepas 19:00, sila hubungi hartanah lebih awal menggunakan maklumat pada pengesahan tempahan
Diperlukan semasa mendaftar masuk
Kad kredit, kad debit atau deposit tunai diperlukan untuk caj sampingan
ID foto dikeluarkan kerajaan diperlukan
Umur daftar masuk minimum ialah 18
Kanak-kanak
Tiada katil bayi (katil budak)
Internet
Wi-fi percuma di tempat awam
Wi-fi percuma dalam bilik
Tempat letak kereta
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (EUR10.00 semalam)
Maklumat lain
Hartanah bebas asap rokok
Kemudahan hartanah
Internet
Wi-fi percuma
Tempat letak kenderaan dan pengangkutan
Letak kenderaan sendiri di tapak hartanah (EUR10.00 semalam)
Mesra keluarga
Katil bayi mudah alih
Dapur kecil
Peti Sejuk
Ketuhar gelombang mikro
Alat memasak/pinggan-mangkuk/perkakas dapur
Cerek elektrik
Pembancuh kopi/teh
Tempat makan
Meja makan
Bilik tidur
2 bilik tidur
Cadar katil disediakan
Bilik mandi
2 bilik mandi
Tab mandi atau pancuran
Tuala disediakan
Syampu
Kelengkapan dandanan diri percuma
Pengering rambut
Sabun
Ruang tamu
Ruang tamu
Hiburan
TV skrin rata
Kawasan luar
Teres
Perabot luar
Ruang bekerja
Meja
Keselesaan
Sistem pemanasan
Kesesuaian/Kebolehcapaian
Tiada lif
Kalis bunyi
Hartanah bebas asap rokok
Perkhidmatan dan kemudahan
Tempat simpanan bagasi
Ciri-ciri keselamatan
Pengesan karbon monoksida tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah atau tidak; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih)
Pengesan asap tidak dilaporkan (hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan asap di hartanah)
Pemadam api
Alat pertolongan cemas
Fi & dasar
Fi mandatori
Anda akan diminta oleh pihak hartanah untuk membayar caj yang berikut semasa daftar masuk atau daftar keluar. Fi mungkin termasuk cukai yang berkenaan:
Cukai bandar raya dikenakan: EUR2.04 seorang semalam. Cukai ini tidak dikenakan kepada kanak-kanak di bawah usia 18 tahun.
Parkir
Kos letak kenderaan sendiri adalah EUR10.00 semalam
Dasar
Hanya tetamu berdaftar yang dibenarkan dalam bilik tamu.
Hartanah ini tidak mempunyai lif.
Hos tidak menunjukkan bahawa terdapat pengesan karbon monoksida di hartanah; pertimbangkan untuk membawa pengesan mudah alih semasa perjalanan.
Hos tidak menunjukkan sama ada terdapat pengesan asap di hartanah atau tidak.
Tetamu tidak perlu bimbang kerana terdapatnya pemadam api dan alat pertolongan cemas di tapka hartanah.
Hartanah ini menerima wang tunai.
Hartanah ini dibersihkan secara profesional.
Juga dikenali sebagai
Apartman Baron Cesky Krumlov
Apartman Baron Apartment Cesky Krumlov
Apartman Baron Apartment
Apartman Baron Cesky Krumlov
Apartman Baron Apartment Cesky Krumlov
Soalan lazim
Adakah Apartman Baron menawarkan pembatalan percuma untuk bayaran balik penuh?
Ya, Apartman Baron mempunyai bilik boleh dibayar balik sepenuhnya tersedia untuk ditempah di laman kami.Jika anda menempah kadar bilik yang boleh dibayar balik, ini boleh dibatalkan sehingga beberapa hari sebelum daftar masuk bergantung kepada dasar hartanah. Pastikan untuk menyemak dasar pembatalan hartanah ini untuk mendapatkan terma dan syarat tepat.
Adakah tempat letak kenderaan di tapak hartanah ditawarkan di pangsapuri ini?
Ya. Letak kenderaan sendri mengencaj caj EUR10.00 semalam.
Apakah masa daftar masuk dan daftar keluar di pangsapuri ini?
Masa mula daftar masuk: 15:00; Masa tamat daftar masuk: 19:00. Masa daftar keluar adalah 10:00.
Adakah Apartman Baron mempunyai dapur atau dapur kecil?
Ya, terdapat dapur kecil yang turut menyertakan peti sejuk, ketuhar gelombang mikro dan alat memasak/pinggan mangkuk/perkakas dapur.
Apakah suasana di sekitar Apartman Baron?
Apartman Baron terletak sejauh 7 minit berjalan kaki dari Kastil Cesky Krumlov dan 3 minit berjalan kaki dari Egon Schiele Art Centrum.
Apartman Baron Ulasan
Ulasan
8.8
Cemerlang
Semua ulasan ditunjukkan daripada pengalaman tetamu sebenar. Hanya pengembara yang telah menempah penginapan dengan kami boleh menyerahkan ulasan. Kami mengesahkan ulasan berdasarkan garis panduan kami dan menerbitkan semua ulasan, positif atau negatif.Maklumat lanjutTerbuka dalam tetingkap baharu
8.8/10
Kebersihan
8.8/10
Kakitangan & perkhidmatan
8.0/10
Kemudahan
9.6/10
Keadaan hartanah & kemudahan
Ulasan
8/10 Sangat Baik
5 November 2019
Strong smell of cigarette in the apartment. But the location is perfect.
Pengembara yang disahkan
Perjalanan 1 malam bersama rakan
Ulasan tetamu Expedia yang disahkan
10/10 Luar Biasa
26 Oktober 2019
Krumlov
The apartment is in an amazing location. You can walk everywhere in the old Town. It's very nice. It's just like the pictures. The bed was a little too hard for me, but hey. It's temporary. It's up a steep incline. I was able to make it up even with a bad knee. The owner was very helpful. Gave us good recommendations on where to eat, what to see. We would stay there again.
Linda
Linda, perjalanan 2 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
8/10 Sangat Baik
12 September 2019
Pavol
Pavol, perjalanan romantik 2 malam
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
8/10 Sangat Baik
17 Julai 2019
Très bien situé dans une ville assez magique-Appartement très sympatique
A noter simplement pour votre site , une mauvaise indication du prix en fonction du nombre d'occupants à l'inverse de celui de booking
Dominique
Dominique, perjalanan 2 malam bersama rakan
Ulasan tetamu Hotels.com yang disahkan
10/10 Luar Biasa
28 September 2018
Thank you:)
예약후 체크인 전에 체크인지침관련해서 나와있는 전화번호로 연락이 안되었고 이용후기가 없어서 걱정을 많이 했었는데 기우였습니다. 이용하시는분들은 이메일로 연락해보세요. 빠르게 연락이 잘 될겁니다. 아파트주인이 매우 친절했고 아파트에 투숙하는 사람들에게는 근처의 카페에서 커피도 무료로 제공되는데 커피도 엄청 맛있었어요:) 위치도 광장근처라 관광하기에 매우편리했고 리오젯버스 정류장에서 600미터정도 떨어져 있어서 돌바닥에서 캐리어 끌기에도 다른도심에 위치한 곳들보다는 비교적 수월할것같아요. 저희는 체크아웃할때 친절한 아파트주인이 차로 버스정류장까지 태워줘서 너무나 편하게 이동해서 너무 고마웠습니다. 아파트는 사진그대로 아주 깔끔하고 편리했습니다.
Thank you Ondre!!
Thank you so much for your welcoming and caring. I really had a great time there and hope to stay there again soon. Take care:)